Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha a barátotoktól (1 éve járunk) egy csinos francia bugyit kapnátok?
Mind ketten 19ek vagyunk.
Még sose kapott tőlem ilyet. És nem tudom hogy hogy fogadná...nektek jó lenne?
azért franciát mert én azt szeretem rajta látni :)
meg nem csak ez lenne, mert akarok neki készíteni egy képet is, hogy valami személyes is legyen.
Igen én örülnék, én is 19 vagyok.
De milyen képre gondoltál?
Nem vok lány de mindkettő ötlet tetszik. Szerintem örülni fog neki:)
18F
Kellemes ünnepeket!
Elég érdekesen fogod fel a világot.
Kis kedveskedésért ilyen gondolatokat szülni.. pfff
23 éve vagyok és abszolút változó ki örül neki, ki nem. Én örülnék neki, ha nem ezen lenne a hangsúly, illetve azon, hogy na akkor ezt ma este vedd fel és.......
Ellenben van olyan barátnőm, aki frászt kap az ilyen ajándékoktól és mélyen sértőnek találja. Szóval be lehet azért fürödni vele, puhatold ki, hogy ő hogy van ezzel, illetve ne úgy add oda neki, hogy ezt azért kapja, mert látni akarod rajta, le akarod róla szedni, blabla...
Ha önzetlenül adod, akkor jó ajándék, ha kicsit is benned van, hogy azért adod neki, hogy neked jó legyen, mert ebben láthatod, akkor már kicsit önző ajándéknak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!