Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom füvezik de nem akarja bevallani nekem tudtom nélkül csinálja es az a probléma hogy azt hiszi hulye vagyok hogy nem jövök rá pedig én tudom h füvezik vannak ráutalo jelek is. Nagyon idegesit engem, mit csináljak mit tanácsoltok?
utolsonak üzenem. ez egy olyan oldal ahol batran meglehet kérdezni bármit. ugy hogy mit gondolsz az lenne a jo ha gyamugy beleavatkozna . nem muszaj valaszolni ha nem akarsz de ha valaszolsz akkor normálisan tedd.
Mind1 . egyebkent meg a hazba és a baba körül soha nem volt ilyen dolog.. itt az a lrnyeg h nekem nem akarja bevallani és hujenek nez mert azt hiszi nem tudom h mitcsinal érted mar.
Mennyi idősek vagytok? Kikkel füvezik? Milyen gyakorisággal? Miért nem meri elmondani?
Először is egy alapos fejmosás kell neki, hogy észhez térjen. Először is ha gyereke van azaz első, aztán ha minden oké, akkor leléphet lazítani a haverokkal. Másodszor a fű nem a világvége. Gondolom te is benne voltál régebben, tudnod kell. Ha elpattan néhanéha egy spangli iszogatás közben, semmi gond. HA ismeri a fontossági sorrendet és a mértéket, akkor nem gond. A tagadást nem igazán értem. Itt picit nyomoznod kell, bár lehet h fáni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!