Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom füvezik de nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csillagg virág kérdése:

A párom füvezik de nem akarja bevallani nekem tudtom nélkül csinálja es az a probléma hogy azt hiszi hulye vagyok hogy nem jövök rá pedig én tudom h füvezik vannak ráutalo jelek is. Nagyon idegesit engem, mit csináljak mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
annyira megalázottan érzem magam.
2013. dec. 21. 17:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

utolsonak üzenem. ez egy olyan oldal ahol batran meglehet kérdezni bármit. ugy hogy mit gondolsz az lenne a jo ha gyamugy beleavatkozna . nem muszaj valaszolni ha nem akarsz de ha valaszolsz akkor normálisan tedd.

Mind1 . egyebkent meg a hazba és a baba körül soha nem volt ilyen dolog.. itt az a lrnyeg h nekem nem akarja bevallani és hujenek nez mert azt hiszi nem tudom h mitcsinal érted mar.

2013. dec. 21. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Mennyi idősek vagytok? Kikkel füvezik? Milyen gyakorisággal? Miért nem meri elmondani?

Először is egy alapos fejmosás kell neki, hogy észhez térjen. Először is ha gyereke van azaz első, aztán ha minden oké, akkor leléphet lazítani a haverokkal. Másodszor a fű nem a világvége. Gondolom te is benne voltál régebben, tudnod kell. Ha elpattan néhanéha egy spangli iszogatás közben, semmi gond. HA ismeri a fontossági sorrendet és a mértéket, akkor nem gond. A tagadást nem igazán értem. Itt picit nyomoznod kell, bár lehet h fáni fog.

2013. dec. 21. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyerek mellett drog? Drog? Ne légy nevetséges. Az alkohol súlyosabb drog, mint a fű, akkor csukjunk le mindenkit, ahol van otthon 18 év alatti gyerek meg egy doboz sör?
2013. dec. 21. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már, hogy igénytelen a lány, akinek füvezik a párja, 25 féle tudományos bizonyíték van arra, hogy a csajok egy szombat éjjeli Coronita buliban mit visznek be a szervezetükbe egy- két spanglihoz képest. A helyzet az, hogy vagy felfogod ésszel, hogy az alkohol sokkal károsabb,mint a fű vagy nem, és maradsz egy begyepesedett ókonzervatív nő, akinek olyan brutális elvárásai vannak, hogy a párja ne fogyasszon tudatmódosító szereket. A tudatmódosítás melegágyában, Magyarországon. A legegyszerűbb a párkapcsolat elején tekerni egy spanglit, és lemérni a párod(általában ez a nő) reakcióit. Én olyannal nem is kezdenék tartós párkapcsolatot, akivel nem lehet elszívni egyet néha- néha. Ergo fogadja el, hogy én így szeretem az életet. Nem egy embert ismerek Dr. előjellel, vagy komoly képző/ iparművészeket, filmeseket, kollegák a médiában stb. akik szintén szívják, és komoly, épülő egzisztenciális háttérrel bírnak. Vagy elfogadod, vagy a párodat véresre idegesíted majd a szemeit pásztázó tekinteteddel. Mégegyszer: az alkohol a legkeményebb drog, mert ártatlan és legális. Talán váltania kéne párodnak erre, a fűről? Ha valaki hajlamos az alkohol/drogfogyasztásra, az a legritkább esetekben(nagy esély a visszaszokásra) tud leszokni. És ez a Magyarországon élő férfiak óriási százaléka. Megszoksz vagy megszöksz tipikus esete.
2014. júl. 25. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!