Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?!

Figyelt kérdés

Már kezdem teljesen azt érezni, hogy magányos vagyok.. Van egy lány az osztályomban, talán szerelmes is vagyok belé, nem tudom... Tudom, hogy nem vagyok az esete, ez már 3 év alatt megnyilvánult volna, de én teljesen oda vagyok érte. Néha van kedves szava hozzám, de néha pedig nagyon tapintatlan. Én sajnos mindig morcos, stb. vagyok, talán nem is ismer senki sem, hogy milyen érzéseim vannak. Nem szeretnék újra csalódni, de tudom, hogy egy nagy csalódás lenne, ha bármit is tennék s csak jól beégnék...Nagyon félénk vagyok. Az utóbbi időben próbáltam megváltozni, részben talán sikerült...

Mi az ötletetek???

2013. dec. 21. 00:49
 1/5 A kérdező kommentje:
17/f
2013. dec. 21. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Írj ki gyorsan egy ké... ja, látom mindenre gondoltál!
2013. dec. 21. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Öreg, tenned kell magadért, nem fog az öledbe hullani minden csak úgy. Magányos vagy, tetszik neked egy lány - mi a következő lépés? Hát ku_rvára nem az, hogy depresszióba esel és fantáziákba ringatod magad.

Álljál a talpadra, az önsanyargatás a gyengéknek való, meg a köcsögöknek. Főleg, ha oktalanul teszed.

Próbálj meg a kedvére tenni, a társaságát keresni, mosolyogjál rá, küldjél neki jeleket, beszélgessél vele, kezdeményezz flörtöt, aztán ha pozitív visszajelzést kapsz, akkor hívd el randira. Ha meg nem akar veled ismerkedni, akkor sem áll meg a világ. 17 évesen még nincs veszve semmi, de 18, 19 és huszonévesen se...

Egyébként az én exemmel is osztálytársként jöttünk össze, sajnos három év után szétmentünk, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy kb alig szóltunk egymáshoz az évek alatt pár mondatot, aztán az utolsó évre egyik pillanatról a másikra összejöttünk. Fene se gondolta volna, abszolút senki.

2013. dec. 21. 01:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, valami hasonló választ vártam(nem olyat, mint amilyet az első köcsög gyerek írt...)
2013. dec. 21. 01:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja velem is hasonló volt egy évig egymáshoz se szóltunk volt barátnőmmel aztán elkerült abból az osztályból és pikk-pakk összejöttünk
2013. dec. 21. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!