Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nö fél kicsit a barátjától/férjétöl, vagy ez nem normális?
Sajnos volt egy nagyon rossz kapcsolatom (az akkori barátom megpróbált megeröszakolni), egy másik pedig a vége felé ment tönkre (megütött kicsit, mert sírtam).
Apukám is ilyen jellem. Ö nem csak akkor üt, ha elfogynak az ész ér ek, hanem azonnal, érvek helyett, akár ok nélkül is.
A jelenlegi barátom nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, sosem bántott. Elmondása szerint eszébe sem jutna kezetemelni egy nöre.
Mégis nèha félek, hogy elrontok valamit, és nem lesz hozzám türelme.
Én félek. Bár nem tudom miért, fizikailag csak anyám bántott (felpofozott) szavakkal és tettekkel viszont minden férfi, apám, az exem. Ezalatt értem a hazudozásaikat, megcsalásaikat és sértegetéseiket.
Még is rettegek attól hogy meg fog ütni egy férfi.
Normális kapcsolatban/házasságban nem merülnek fel ilyen érzések, kivéve ha valamelyik félnek hasonló tapasztalatai vannak. Sajnos én is kifogtam, mind család, mind férfi téren (föleg család....), de hála a jó Istennek nincsenek ilyen félelmeim, egyszer volt f3rjemmel egy hangos szóváltásunk, de az is nagyrészt miattam, de ennyi:)
Egy szakembert én is felkeresnék, csodákra képes pár kezelés!:)
Én is kifogtam 19-20 éves korom között egy olyan pasit, aki eleinte kiabálással, ordítozással, majd mikor szakítani akartam vele a megcsalása miatt, pofonnal próbált meg megfélemlíteni, hogy ne merjem elhagyni...
A vége az lett hogy visszaütöttem, majd aztán végleg szakítottam vele.
Elég röhejes volt, mert a kapcsolatunk alatt még azt is tiltani próbálta hogy a barátaimmal találkozzak. Nem engedtem neki semmi ilyet. Ő azt mondta nem mehetek, ha el akartam menni a barátokkal, én meg mentem és kész. Nem kértem engedélyt.
Nem normális ha fél valaki a párjától. Ez bizonyos szinten nálad érthető, de próbáld meg tudatosítani magadban, hogy ne félj. Ha meg nem bízol meg a párodban vagy valami akkor erről lehet beszélgetni kellene vele.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!