Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinél nagy az anyagi külömbség?
Tehát, hogy neked vagy a párodnak sokkal több pénze van esetleg szégyelled ezt, vagy ő? Volt már vitátok ebből?
Főleg fiatalok válaszát várom de írhat mindenki :)
nemet és kort légyszi
Hát nálunk nagy, de miért lenne belőle vita? Még nem élünk együtt, nincs közös költség, ő meg nem olyan, aki elvárja, hogy én fizessek neki mindent.
Ajándékozásdinál meg sokkal jobban örülök annak, ha csinál nekem valamit, mint ha venne. Abban sokkal több a törődés és a szeretet:)
18/F
22/L, 26/F, 1/baba. Nálunk páromék (F) dúskálnak, ezért szülei úgy vélik, hogy az erkölcsi és szellemi javakat is ilyen arányban birtokolják, én pedig le akarom fejni őket. Úgyhogy függetlenítettük magunkat és vérrel-verejtékkel talpra álltunk, mint mindenki más. Így boldogabb az élet, mintha megvásároltak volna. Párom is tojik Pénzistenre és én is. Ez a titka a boldogságnak.
Csak az az érték, amiért mi dolgozunk meg.
Nálunk nekem van több jövedelmem, mert én dolgozom, ő meg még tanul. Nem szoktunk veszekedni miatta (max, hogy sokat dolgozom), igaz én sem élek a barátommal együtt.
21/L
Én kicsit szégyelltem magam mikor hazavitt a barátnőm és kiderült h a telephelyükön nem áll csak 30 darab kamion meg még mellé vagy 10 épp járja Európát:)
De végül persze nem lett belőle semmi, tökre elfogadott mindenki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!