Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondja, ha elmegyek az egyetemi gólyatáborba, elhagy... Mit tegyek?
már 6 éve ki kellett volna dobnod.
Amit csinál veled, az érzelmi zsarolás. Te meg eddig bedőltél neki. Ezután ne tedd.
Ha ő ilyen birtokló típus, te meg másik városba költözöl a suli miatt(?), akkor úgyis kiborul a bili. Akkor meg már jobb, ha elmész gólyatáborba azokkal, akikkel koptatod majd a padokat.
Nehéz döntés, de jobban jársz, ha adsz magadnak egy esélyt - meg neki is, hogy ezt komolyan gondolja-e.
Szerintem is jó dolog, hogy ennyire félt, mert ez azt jelenti, higy nagyon szeret téged. Csak már túlságosan is.
Ezért nem kell szakítanod vele, viszont azt elhiszem, hogy tényleg nagyon idegesítő lehet. Tudom milyen érzés, én 6 éve vagyok a páromal és még mindig nagyon féltékeny és nem engedne el sehová, így együtt megyünk a barátokhoz is.
Muszáj abba a táborba elmenned? Szerintem se éreznéd jól magad, feszengenél, mert az tényleg csak a buliról szól.
Inkább menj el a pároddal egy hátvégére kirándulni, sátorozni, tábortüzeztek, szeretkeztek éjjel, nincs ennél jobb szerintem. Jobb mint egy gólyatábor.
De azért azt se engedd, hogy a párod teljesen "rádtelepedjen", neked is legyenek önálló gondolataid, döntéseid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!