Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Apu nők felé mutatott viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apu nők felé mutatott viselkedése miatt nem tudok közeledni a csajokhoz. Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Apu gyerekkorom óta vitt mindenhova magával. Ő még a vadidegen nők felé is állandóan így közeledett: "Szia drágám" "Hú de csinos vagy" "Lennék a palid helyében" stb. Úgy beszélt a nőkkel, hogy 2 perc után már a lábai előtt hevertek. Szóval nagyon durván flörtölt vagy nem is tudom minek nevezzem, de túlzásba esett. Nekem meg úgy jött le a dolog mintha a szeretői lennének kb. vagy fel akarná őket szedni. Jól megvoltak anyuval, de ő ilyen volt alapból. Tapadtak is rá a csajok, az összes fiatal és idősebb odavolt érte. Még a középiskolás osztálytársaim is szerelmesek voltak belé (persze plátóian). A barátnőimmel is mindig így viselkedett, volt aki félreértette (mivel fiatal, tapasztalatlan) és azt hitte az apám ki akar kezdeni vele. Amúgy nagyon jóképű, macsó volt, haverjai "a magyar George Clooneynak" mondták. Sokszor mondták a tanárnőim is, vagy idegen idősebb (30 felett, ugye akkoriban az idősnek számított) nők hogy "nagyon fess az apukád" "nagyon jóképű az apukád". Nagyon zavaró volt a dolog, főleg hogy én nem éreztem és a mai napig nem érzem magam olyannak mint ő. Szerintem én kifejezetten ronda vagyok.

Engem már kiskoromban is zavart, hogy így, teljesen gátlástalanul beszél idegen nőkkel is. Sokszor zavarban voltam miatta, egyszerűen nem tudott így kialakulni nálam egy egészséges közeledési viselkedés. Amit ő csinált azt semmiképpen sem akartam ellesni (bár most már jól jönne ennyi idősen, de akkor nagyon gáznak tartottam). Szóval itt vagyok most és nem tudok flörtölni, csajozni, de még közeledni se emiatt. Volt egy csaj akihez a magam módján közeledtem hetekig, én azt is hittem hogy jó úton vagyok, de a barátnője elmondta hogy nem is esett le neki hogy én uvarolnék vagy bármit is akarnék tőle.

1 barátnőm volt eddig, az is kb. véletlenül jött össze, 2 évig tartott.

Hogyan tudnék túllépni ezen a gátlásom amit édesapám okozott nekem gyerekkoromban (egyébként autóbalesetben elhunyt több mint egy éve, de ez nem tartozik ide)?

2013. dec. 19. 13:48
1 2
 11/11 Tarnolf ***** válasza:

Kérdező, bókolj annak a lánynak. ;) Dicsérd meg a kinézetét (például ruháját, haját), ha már jobb viszonyba vagytok akkor néha-néha biggyessz a neve elé, egy-egy "kedves"-t például. ;) Ja még legyél vele kedves. Azt is szeretik a lányok. Akik nem, azokkal nem tudok mit kezdeni, ha olyan a kiszemelted, hogy nem díjazza ezeket, akkor sajnos nem tudok segíteni. :/

Én eszméletlenül messze állok a csajozógéptől, de a bókolást nagyon díjazzák a nők. ;)

2013. dec. 19. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!