Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Ezt meg kellene beszélned vele egy "tiszta" pillanatában, személyesen. Lehet, hogy benne van a pakliban, hogy kettős személyisége van, de arról gondolom a szülei tudnának, esetleg végső esetben hozzájuk is fordulhatsz, de persze ne úgy, hogy: "Lefeküdtem a lányukkal, tulajdonképp ő mászott rám, és most engem vádol. Önök szerint kettős személyiség?" Szóval ne így, a lefeküdtem a lányukkal részt hagyd ki. :D
Aztán az is lehet, hogy házisárkány típus, aki egyik pillanatban mosolyog és kedves, utána meg valami apró dolgon felhúzza magát, és akkor nincs menekvés.
Uhh, azért itt vannak gondok fejben, nem is kicsit! Nem feltétlen kettős személyiségre gondolok. Úgy értem, hogy fejben vagy lélekben vagy akárhogy is nem állt még készen erre csak max fizikailag. Csak ezt még ő sem tudta magáról, most meg már érzi, hogy talán nem kellett volna, talán mocskosnak érzi magát ettől vagy valami hasonló dolgot. Szóval valami gebasz van a fejében.
Tényleg azt kellene, hogy személyesen beszélni erről, amikor normálisnak tűnik.
Hány évesek vagytok? Esetleg előfordulhat, hogy még túl fiatalnak érzi magát.
Hűűű, az azért elég gáz. El kéne mennie orvoshoz, ha ennyire szélsőséges a viselkedése és beképzel dolgokat, főleg ha gyakoriak! Ki tudja milyen baja van, ami ilyesmit okozhat. :( Valahogy próbáld meg rávezetni. Beszélhetsz a szüleivel is, hogy ők tapasztaltak- e hasonlót nála. Ha nem, akkor legalább ők is tudni fognak róla, hogy gond lehet és sanszos, hogy az édesanyja nagyobb eséllyel tudja rávenni, hogy elmenjenek együtt kivizsgálásra.
#3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!