Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőd?

Figyelt kérdés

Mi az oka? Fejtsd ki egy mondatnál bővebben!

Csak azok válaszoljanak, akiknek nincs!

2013. dec. 19. 03:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Elég magasak az igényeim, és nem lennék úgy boldog, hogy ha lejjebb adnám és összejönnék egy olyan nővel, aki valamilyen szempontból nem felel meg az elvárásaimnak. Jelzem ilyen nővel még nem találkoztam...
2013. dec. 19. 09:34
 22/28 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Bár igazából talán ez nem akadály.
2013. dec. 19. 10:06
 23/28 anonim ***** válasza:

Fogyatékos vagyok és a hozzám hasonló fogyatékkal élők közt nem találtam társat, aki pedig nem fogyatékos, köztük sem találtam még olyat, aki elfogadna.

Ha csak fotómat látnák és nem tudnák hogy fogyatékos vagyok, lennének azért jelentkezők...

Amint kiderül, eltűnnek.

2013. dec. 19. 10:14
 24/28 anonim ***** válasza:

mert most pont nem akarok. nagyon jó lányoknál átgondolom :)

voltak barátnőim, most elég

2013. dec. 19. 10:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem hozzájuk vonzódom szexuálisan.
2013. dec. 19. 11:23
 26/28 anonim ***** válasza:

Mert a régi bántások végett bezárkózó lettem. Igaz nem nyúlnak ezek vissza gyerekkoromig mert ez úgy 3-4 éve volt amikor sorban értek a megalázások, sajnos rossz környezetbe kerültem.

Tavaly még úgy ahogy jó volt minden akkor volt barátnőm, de sajnos ő volt az aki a legjobban tönkretett lelkileg.

Barátaim nincsenek, jó vannak azért de velük már nem nagyon tudok kimozdulni, munkahelyemen idősebb korosztály van ott már megint más világ van. Sajnos most jelenleg ez a nagy helyzet hogy magányos vagyok. A szilveszterben reménykedem hogy akkor megváltozik minden.

2013. dec. 19. 14:42
 27/28 anonim ***** válasza:

Nálam iskolában és a környékemen csajozni nem megy

mert az nem lenne jó ha visszautasítana és mindenki rajtam röhögne.

Másik: Nem találok olyan csajt aki nekem kellene és úgy érzem, hogy talán meg tudnám szeretni és nem hozna rám szégyent.

Inkább okosabb csajokat keresek ,de nem sok van :( .

Legalábbis az én környezetemben nem.

Utcán meg tényleg nem szeretnék ismerkedni mert az már zaklatás határa.

2013. dec. 19. 16:29
 28/28 anonim ***** válasza:

nekem szerintem roissz az önképem, és nem vagyok elég kezdeményező, bátor és laza

amúgy leheten, mert még fiatal vagyok

2013. dec. 21. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!