Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőd?
Mi az oka? Fejtsd ki egy mondatnál bővebben!
Csak azok válaszoljanak, akiknek nincs!
Eddig 2 barátnőm volt: egyikükkel 4 évig a másikukkal 3 hónapig voltam együtt. Miután a 2. barátnőmmel szakítottunk (3 hónap után), eléggé magamba süllyedtem és kellett vagy fél év mire kilábaltam ebből a mélypontból. Azóta eltelt 1 év. Eddig élveztem azt, hogy egyedül vagyok, kicsit többet költhetek magamra, stb., de most már úgy érzem, hogy készen állon egy új kapcsolatra.
Nem mondanám, hogy szerencsétlen vagyok a csajozásban, eddig minden nőt/lányt megszereztem (elég csúnya kifejezés, de most nincs kedvem finomabban megfogalmazni), bár az is igaz, hogy eddig csak kettőjükkel szerettem volna kapcsolatot.
A probléma ott kezdődik, hogy nem tudok csajozni a klasszikus értelemben véve, mert eddig mindkét barátnőmet viszonylag hosszabb ismeretség után "hódítottam meg", szóval sok mindentől megkíméltem magam, ami viszont a javamat szolgálná a jelenlegi helyzetben.
Egyelőre még nem kezdtem el az aktív párkeresést, szóval nincs más oka igazán annak, hogy nincs barátnőm, mint az, hogy nem tudom, hogy kezdjek ismerkedni. Nem vagyok egy partiarc, hogy finoman fogalmazzak, inkább leülős, iszogatós, kocsmázós, beszélgetős szórakozást szeretem, szóval rengeteg szórakozóhely kiesik, ahol potenciálisan lehetne ismerkedni és ötletem sincs, hogy igazából hogyan lehetne egy ismeretlen lányhoz/nőhöz úgy közeledni, hogy abból legyen is valami.
Szóval kb ez az oka annak, hogy egyelőre nincs barátnőm.
Mert nem kezdeményezek semmilyen módon, még pedig azért mert egyenlőre nem annyival erősebb a késztetés a barátnőszerzésre, hogy legyőzze a mostani állapotot :)
Ugyanis igazából elvagyok ígyis, kényelmes életem van.
Végülis picit önbizalomhiány is ha úgy vesszük, de én még is úgy gondolom, hogy ha rávenném magam akkor rövid úton találhatnék barátnőt, csak el kéne határoznom magam végre.
Mert nem találok normális nem dohányzó nőt 22-32 között, aki hasonló normális elvárásokkal viszonyulna hozzám.
Hát Bp sem elég nagy ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!