Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hátrány ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hátrány ismerkedésnél, hogy egy nagyon jómódú zsidó családból származom?

Figyelt kérdés
A II. kerületben lakom. De úgy kimozdulnék más fele is, de amint kiderül, hogy "ki vagyok", az átlag emberek máris elidegenedve érzik magukat. :/
2013. dec. 18. 19:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy meg jó lenne ha a vallást és a nemzeti hovatartozást nem vennéd egy kalap alá!

Egy zsidó is lehet arra büszke,hogy magyar,francia,vagy ameriaki!

Csak,hogy te nem ezt csinálod.Te csak hencegsz.Én zsidó vagyok.Nem is magyar aki zsidó vallású.Neeem.TE ZSIDÓ vagy.Na ez az undorító!

Jah és nekem ne írd,hogy rasszista szöveg mert szabad vélemény nyilvánítás van!

2013. dec. 18. 21:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért vetnek meg, mert gazdag/zsidó vagy. Az sem baj, ha valaki büszkén viseli a vallását. Szép dolog, ha valaki hisz valamiben, akármiben. Kivéve, ha szcientológus, mert az gáz. De ha ezzel kérkedik (pl anyagi helyzettel, vallással, ha többnek érzi magát tőle) az már baj! Rengeteg gazdag ismerősöm van, teljesen normálisak. De ha valaki nekiállna ilyen "saját köreimmel"-es dumákkal, abba a pillanatban ejtenénk.
2013. dec. 18. 21:30
 23/26 anonim ***** válasza:

nekem az semmiféleképp nem lenne hátrány ha valaki zsidó.

Hát sajnos elég sok olyan ember van akiből a zsidó és jómódú szó egy mondaton belüli használata felháborodást kelt :) Amúgy fogalmam sincs miért.. tök jó fejek a zsidók, már akiket ismerek, bár ők nem 2. kerületi gazdagabb zsidók, hanem falusi minimálbéres átlagok.

2013. dec. 19. 01:12
 24/26 anonim ***** válasza:
a vallásod szerint csak zsidót vehetsz el. ismerkedj közöttetek, különben nem lesz származásilag zsidó a gyermeked a halacha szerint. tartod a vallásod akkor csak ezt teheted
2013. dec. 19. 01:19
 25/26 anonim válasza:
25%
Ti, akik Izraelbe küldözgetitek a kérdezőt, fogadjunk, hogy titeket is Mária Terézia telepített be az országba.
2013. dec. 22. 17:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Én (lány vagyok) nagyon rá bírok kattanni a szexi zsidócsávókra, főleg ha nem tökrövid hajúak, nekem bejönnek ;-) hány éves vagy? A többi lány nehogy már ezért nem akar Tőled semmit? Ha nem fake a kérdés, szerintem ez normális lányoknál semmiképp nem lehet hátrányos.
2014. jún. 18. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!