Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hátrány ismerkedésnél, hogy egy nagyon jómódú zsidó családból származom?
Azért, mert a Magyarok fele antiszemita ostoba majom. De egyébként talán jobban is jársz, hogy a fele idegenkedik, mert véletlen sem kerülhetsz össze egy ilyen emberrel. Hidd el, hogy sokkal szebb így az életed.. Azoknak a többsége amúgy is leragadt egy alacsony értelmi szinten, ahogy azt láthatod is 1-2 hozzászólónál egy picit feljebb.. Amúgy meg ez antiszemitizmus, és nem rasszizmus. Továbbá az egyik IQ királynak üzenem, hogy a kérdező nem kategorizálta magát azzal, hogy megállapította, hogy zsidó. Attól még, hogy én másnak a tudomására hozom, hogy keresztény vagyok, vagy buddhista vagyok, még nem kategorizáltam magam egyáltalán.
Apám, miért vannak ilyen ostoba emberek..?
"Azért, mert a Magyarok fele antiszemita ostoba majom."
Így van.Végül is csak a kérdező kezdte azzal,hogy ő zsidó...
Nem kell itt a szöveg.Ha így kezdi az egészet akkor persze,hogy utálja mindenki!
Itt nem a zsidósággal van baj, hanem a "nem mozdulok ki a köreimből". Nekem ez az a mondat, amitől bárki egy pillanat alatt hihetetlen ellenszenvessé válik. És nem érdekel, hogy zsidó, náci, hithű kommunista, született liberális. Az emberiség nem úgy működik, hogy vannak körök. Azonos társadalmi szint. Cöh. Aki így gondolkodik, és ha mellette még jómódú is, azt elkönyvelem sznobnak. Bocs.
Kérdésedre: "Te köreidben" van esélyed lányt találni, miért ne lenne?
Köszönöm annak az egy-két kedves válaszolónak, aki normálisan tudott válaszolni nekem!
Hogy miért csak az én köreimben mozgok? Ezért, mert rögtön ez történik; irigykednek, megvetnek, mert más társadalmi régetből származom, mint ahogy ezt itt is érzékelhetitek...
(privát üzenetekre nem válaszolok, ne haragudjatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!