Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még valaki aki pont most,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki aki pont most, karácsony előtt tervez szakítást?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetnék a legkíméletesebb? Nem akarok vele rossz viszonyban elválni, de nem is szeretnék tovább mellette maradni.
2013. dec. 18. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát ez írtó nagy baromság. "Bírd ki ezt a kis időt"?! Hazugság lenne az egész. Neked is elcseszett egy karácsonyod lenne, ő meg utána azon sopánkodna, hogy pedig nem rég még együtt voltatok, és jaj milyen szépek voltak az ünnepek együtt bla bla blaaaaa. Aztán kihever téged, és rájön, hogy milyen szemét voltál, mert csak a karácsony miatt voltál vele együtt. És nem hogy ez jó érzéssel töltené el, még meg is utálna, amiért ilyen gerinctelen voltál vele. A karácsonyi ajándékod pedig a kukában landolna.

Persze ez csak az én véleményem, magamból indulok ki. Még mindig jobb pár nélkül tölteni az ünnepeket, pont elegen lennének, akik megvigasztalnának, mint olyannal, aki nem is szeret.

2013. dec. 18. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem tervezni kell hanem megtenni.
2013. dec. 18. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:
ÉN 5 hete szakítottam. De amúgy tényleg csak rosszabb lenne a karácsony ha együtt maradnátok.
2013. dec. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!