Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményt szeretnék kérni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vargha Fruu kérdése:

Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Es elhagyott egy 20 eves lány miatt. En 26 vagyok, a pasi 36. Lesz még hogy kapar utánam?

Figyelt kérdés

2013. dec. 18. 11:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is beteg. És mindenki azt mondja hogy örüljek hogy megszabadultam tőle, de mégis bánt a gondolat, hogy azt hittem végre megtaláltam a biztosat az életemben. És én magam is elhittem mert annyira akartam. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogy tudott ilyen gyorsan össze is költözni egy 20 éves lánnyal,és egyfolytában arra a kérdésre keresem a választ, hogy meddig fog ez közöttük tartani? Előjönnek e ott is majd a problémák abból kifolyólag, hogy a pasi milyen, és hogy a leány fiatal? Mikor múlik el az újdonság varázsa, ami után leesik neki, hogy talán nem kellett volna elveszítenie engem? Le fog ez neki egyáltalán esni? Akar majd még visszajönni hozzám? Fog még jelentkezni, keresni? Vagy most már végképp átlendült, ahogy hangoztatja, és ennyi, ne is várjam hogy előkerül majd? Magamból kiindulva, ha engem annyira nem érdekel valaki, és boldog kapcsolatban élek, amit én választottam megfontoltan, akkor el sem olvasom, amit az exem ír, nem is mondom a barátomnak, hogy mennyire kiakaszt, hogy ezzel vagy azzal van, egyáltalán nem is foglalkozom ezzel, és ha annyira boldog vagyok, akkor azt sem hangoztatom ennyire, nem kiabálom szét. Nem értem. A kérdést is azért írtam ki, hogy hátha a válaszokból juthatok valamire, hogy most mi fog történni, mire számítsak… zűrzavar van a fejemben…
2013. dec. 18. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Én kívülállóként általában azt látom az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, főleg hogyha ilyen szenvedélyes mint a tiétek, akkor a kapcsolatot elég nehezen zárják le. Szakítanak, összejönnek mással pár hétre, majd megint kibékülnek, egy hónap múlva megint szakítanak stb és mehet ez így évekig. Tudom hogy ez most nagyon nehéz, de hosszútávra ne tervezz vele. Ha ki is békültök még egy párszor, ebből nagycsalád meg közös békés élet szerintem nem lesz, de ez csak az én véleményem.
2013. dec. 20. 01:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Ennek igazság szerint semmi értelmét nem látom. Ha a srác szeretne, akkor nem lenne neki másik nő soha!

Tényleg próbálj meg másokkal ismerkedni és valami normális pasival összejönni, nem egy ilyen eszementtel.

Amellett, hogy beteges, még csajozik is. Kizárt hogy én ilyennel együtt maradnék. Én 10 hónapos kapcsolatot hagytam végleg el amiatt hogy az exem 1 éjszakás kalandba keveredett egy másik csajjal. Igaz, nem ez volt az egyetlen ok, mert utána mikor szakítani akartam fel is pofozott, így ezért szakítottam véglegesen miután visszaütöttem.

De ha az a pofon nem lett volna akkor is elhagyom, mivel másik csajjal volt együtt, és innentől ki van zárva hogy bármit akarjak tőle.

Amúgy voltak persze előzmények is (beteges féltékenykedés stb...) de mindig visszakönyörögte magát:( de ez csak az első lépcső volt a szakítás felé. A vége az lett amit leírtam ugye.

Nehéz volt de elhagytam.

Most 7 évvel a szakításunk után én vagyok az, aki boldog. 3,5 éve vagyok a férjemmel. Ő pedig egyedül van, magányos. 3 csaja volt utánam de fél évnél többet egyik se bírt ki vele. Pár hónapja még engem is megkeresett, hogy hogy mertem férjhez menni, alig talált meg, kezdjük újra, és majd titokban randizunk amíg válok:D

hát hogyne:) mondanom se kell, hogy elküldtem a francba.

Szóval én rövidebb ideig voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban, de tudom milyen szar, és nehéz kijönni belőle. Viszont ha lezárod, akkor utána te is fellélegzel és boldog leszel.

Amúgy nekem anno 2 évig tartott megemészteni ezt az egészet az exxel, addig senkim se volt. Nem is ismerkedtem.

Ha lezárod, utána könnyebb lesz:)

27/N

2013. dec. 20. 07:01
 14/15 A kérdező kommentje:
A lezárás lényegesen gyors tempóban történik a lelkemben egyébként. Nem nehéz, hiszen nagyon sokat bántott, nagyon sokat sírtam és szenvedtem miatta. Ő mindig attól érezte jól magát ha engem bánthat, azzal akarta magát emelni, hogy engem elnyomott, lealacsonyított.. tipikus nárcisztikus. Eleinte beetetett mindennel, tudta hogy én mindennél jobban vágyom a biztonságra, és ő belémmagyarázta hogy megadja, hogy nekem vele milyen jó. Ez volt az elején. De mindig bántott… mindig… sokszor elhangzott az, hogy „Kincsem, te nem tehetsz arról, hogy nem tudod milyen és hogy kell viselkedni egy normális családban, hiszen te degenerált családból származol, de nem tehetsz róla, te ilyen vagy!” … csak mert a nagymamámmal nőttem fel… És bennem egyedül az a kérdés, hogy vajon lehet e boldog tényleg sokáig azzal a 20 éves lánnyal, vajon őt is fogja e bántani, vajon kibukik e valamikor hogy a lány fiatal, komolyan gondolják-e hogy jövőre gyerekük lesz, és egyáltalán, most felhagytam mindenféle utánakérdezősködéssel is, már ezt sem hallja hogy érdeklődök felőle, és feltűnik e neki hogy eltűntem, nem tud rólam semmit, fog e azon agyalni, kiakadni, vagy bármi, hogy kivel lehetek, miért nem jelentkezem, érdeklődöm, stb… mert szerintem addig volt érdekes nekik amíg a srác engem bánthatott (nárcisztikus, tehát ő akkor érezte jól magát ha engem elnyom vagy tudja hogy szenvedek), és amíg a leányzónak kihívás elszeretni a pasit. Most azt hallom hogy nagyon boldogok, és a srác megtalálta az igazit, stb… stb… annyira ezt hangoztatja… és beköltöztek valami luxuslakásba, és ott éldegélnek. ………..3 hete még engem hívott sírva hogy szeret… és ha én boldog vagyok, akkor nem hangoztatom ennyire, hogy de boldog vagyok…és annyira sem érdekelne az exem hogy beszéljek róla… ő viszont úgy hallom ki van akadva, hogy én xy-nal voltam koncerten, mert milyen gáz, hogy rögtön rohanok hozzá, és ha én komolyan vissza akartam volna őt kapni, akkor ezt nem lépem meg… :-S tehát foglalkoztatja a dolog… mondom, addig érzi szerintem jól magát, amíg tudja, hogy én kivagyok talán borulva, vagy talán nekem rossz… elképzelhető hogy azzal a lánnyal másként lesz? Mire szamitsak?
2013. dec. 20. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Fruu! Ez borzasztó - jó hogy megszabadultál ettől az alaktól! Megmondom, miért van a 20 évessel: mert az a lány még nem jött rá, ez egy beteg torz ember,és a jónak látszó külsőségek elvették az eszét. Szegény lány, őt is sajnálom. Lealázó, ahogy a családodról, múltadról beszél.

Megszabadultál egy életed nyomorító alaktól. Nyugodj meg. Higgadj le. Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Milyen zenét szeretsz? azt hallgasd. Ne akarj most semmit sem megoldani. Pár nap múlva észhez térsz: magad is látni fogod, hogy jobb így. Fiatal vagy, fogsz találkozni olyannal pár hónap múlva, akivel szeretitek egymást!

2013. dec. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!