Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Midnig feljon a tema, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Midnig feljon a tema, mit tegyek?

Figyelt kérdés
megcsaltam a pasim de megbocsajtott most egyutt vunk miden szep es csodas. de van amikor feljon ez a megcsalas tema es elegem van. mit mdondjak neki h tobbet ne hozza fel?
2013. dec. 17. 22:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hiaba mondjatok h szakitsunk meg h en ezt megtettem es megerddemlem. igeis megbantam... es nagyon szeretjuk egymast ez megis nyilvanul abban h egyutt maaradtunk.. nem azert irtam ki a kerdest h csufoldokdjatok velem..hanem h tenleg egy normalis kerdest kapjak..kaptam is parat. koszonom akik megertettetek.. akik meg nem hat szaanalmasak vagytok..az ember hibazik de megbanja... nem tudtok ti semmit az eletrol.de majd rajottok!
2013. dec. 19. 09:31
 12/13 A kérdező kommentje:
illetve par normalis valaszt* (mindjart meg azert is ramalltok mert rosszul irtam)
2013. dec. 19. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:

:D tényleg fél analfabétának látszol!

30 elmúltam és nem voltam olyan görény, mint te. sokat tudok az életről, de ez nem elnézhető. el kell viselned a párod beszólásait.

kikötheted, hogy ezt nem akarod 5 év múlva is hallani. vele kell megbeszélned

2013. dec. 19. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!