Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az eljegyzés téma nálatok miért olyan fontos? Egyesek miért képesek miatta borítani a kapcsolatot?
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.Én 24 ő 23 éves.Én dolgozok ő meg egyetemre jár.
De már az eljegyzés témával nyaggat.Itt ott megjegyzi...Ami már idegesítő.Mondtam is neki,hogy majd eljön az ideje.Erre ő fennhangon mondta,hogy más már megkérte volna a kezét.
Erre válaszolta,hogy akkor szedheti a sátorfáját és mehet a máshoz majd ő megkéri.
Azóta nem beszéltünk.De egyszerűen nem fér a fejembe,hogy minek olyan fontos és minek ennyire erőltetni!
Szerintem lényeges kérdés a pár életkora.
23-24 évesen szerintem korai, főleg ha még az egyik félnek nincs jövedelme.
30 körül/túl 2-3 év alatt illik tudni eldönteni, hogy komolyan gondolod-e, és ha nem, akkor ne rabold tovább a másik idejét. Ha ennyi idő után sem vagy biztos abban, hogy el akarod kötelezni magad, akkor az nemet jelent.
Szerintem pont az a baj, hogy ezt kevés nő látja be, és hitegetik magukat évekig egy kilátástalan, sehova nem tartó kapcsolatban, majd 35 évesen arra ébrednek, hogy lassan kifutnak az időből, miközben főznek, mosnak, takarítanak egy pasira, akinek ez nagyon kényelmes.
Meg lehet érteni szerintem, hogy ez hülyeség.
De... ti még nagyon fiatalok vagytok. Ha a barátnőd menni akar, hadd menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!