Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy a kapcsolatunk továbbra is (sőt a jövőben remélhetőleg házasság is) ha már most sokat filózok a jövőn?
Nagyon szeretem a páromat, ő is engem. 4 hónaposak vagyunk még csak, de már rég úgy érezzük mindketten h egymásnak születtünk. Nem, ez nem tiniszerelem, komolyan gondoljuk az egészet, közös jövőnket tervezzük együtt. Ha elvégzem a sulit, összeköltözünk. Létezik ilyen h már most érezzük azt h letudnánk élni egymással az életünket? Nem volt előtte komoly kapcsolatom, neki egy volt, 9 hónapig tartott. Ő is ugyanígy érez, mint én.
Nem kérek leszólásokat.
Köszönöm
Igen létezik...
Azért 1-2 évet még várjatok a házassággal.
Nem kell kapkodni, nyugi.
Szerintem meg nem kell minden lánynak pillangónak lennie aki az egyik f*szról a másikra száll.
Ha élete első pasiját érzi az igazinak akkor miért kellene mást is kipróbálnia?
Kérdező.
Egyáltalán nem gáz. Dönts úgy ahogy a szíved diktálja.
a lányok ilyenek, mindig a kapcsi jövőjén morfondíroznak. Szerintem addig kell maradni egy kapcsolatban amíg jól működik. (nekem már 7. éve....)
Nem gondolom, hogy minket ki teremtett egymásnak, vagy effélék, sokat kell dolgozni azon, hogy működjön, néha áldozatot hozni, a legfontosabb, hogy az ember elfogadja a társát olyannak, amilyen. Akkor sokáig működhet a dolog, ha nem történnek nagy változások, amit nem tudunk kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!