Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen esetben?
Van az ismeretségi körömben egy házaspár, ahol a feleség csalja a férjét egy nála fiatalabb pasival.
100%, hogy így van, már a saját szememmel is láttam őket csókolózni, meg stb. És már nem az első pasija.
Sajnálom a férjét, mert egy nagyon jó ember, és még jobban is néz ki a szeretőnél. Jó lenne, ha nem használnák ki, de mégsem szívesen avatkoznék bele, hisz a magánéletük, de mégis úgy érzem tudnia kéne róla.
Ti elmondanátok neki?
Nem értem az ilyen embereket! Én biztos nem tudnék így élni, hogy annak az embernek hazudjak, akit hosszú évekig szerettem. Én ennél egyenesebb ember vagyok.
Ne avatkozz bele.
Itt nem arról van szó, hogy segítsd a palit, ahogyan az első válaszoló írta.
Arról van szó, hogy semmi közöd a dologhoz, nem tudod a hátterét, nem tudod a részleteket, nem tudod a problémáikat, nem tudsz semmit.
Valamint nem a te dolgod.
# 4 – “ De nem lehet olyan háttér, ami miatt ilyet kéne művelni. “ – Nézd, akármilyen meglátásod lenne adott dologra nézve, soha ne ítélkezz elegendő információ nélkül. A legkorlátoltabb és legtudatlanabb hozzáállásra vall az, amikor valaki azt mondja, hogy nem létezhet valami kizárólag csak azért, mert ő úgy gondolja. Nem , vannak dolgok és dolgok, amelyek léteznek ebben a világban és az ember idővel mindig olyasmit tapasztal, amiről addig úgy gondolta, hogy az nem lehetséges.
“Értelmes emberek megbeszélik a problémáikat, és megoldják. “ – Értelmes emberek pedig nem avatkoznak bele más emberek életébe és nem bíráskodnak mások helyében. Ezt most nem rád, ne vedd sértésként, de csak a primitív személyek szokása az, hogy más házak táján okoskodjanak.
"– Nézd, akármilyen meglátásod lenne adott dologra nézve, soha ne ítélkezz elegendő információ nélkül."
Nem ítélkezek, csak véleményt mondok, és továbbra is úgy gondolom, hogy bármi miatt is alakult így a helyzet, ez nagyon szemét dolog a feleségtől.
Amiket írsz, már azt gondolnám, hogy védelmedbe veszed a nőt, talán te is csalod a párod? :)
És nem avatkozok bele az életükbe, csak zavar, mert sajnos sűrűn szembesülök vele, és ezt nem tudom elkerülni.
Én örülnék a legjobban, ha nem tudnék róla, de elég bénán csinálják a "titkos" randikat, mert már az egész környék tudja, csak épp az illetékes nem.
#6 - Nem csalom a párom , csak kissé emeltebb szinten gondolkozom, mint egy piaci kofa.
Az meg, hogy kinek mihez van joga és erkölcse, ismételten magánügy, amihez másnak semmi köze.
De tudod mit, nekem aztán mindegy mit teszel, némiképp a te védelmedben is írtam eddig, mert tudod nem egy esetet láttam már, amikor épp valaki nagyon okosan beköpte az egyik félt a másiknak és aztán csak a saját fejére omlott a botrány, arról nem beszélve, hogy fennáll a hitetlenség lehetősége is, amelyben te leszel a hazug és szemét alak, aki rágalmazni próbálja a feleséget.
Próbáld meg, próbáld meg, aztán edd meg amit főztél ;).
#8 - Olvasni tudok , amit írtam az példaszerepű volt , de ha ennyit nem tudsz értelmezni, akkor ez van.
Csak azért, mert valamitől sértve érzed magad ( talán magadra találtál a piaci kofa leírásban, nem tudom ), attól még nem kell olyasvalakinek esni, aki eddig épp a szerencsétlen kérdéseddel foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!