Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli fiúk! Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak a szülinapotokon? (kép)
2013. dec. 17. 17:31
11/15 anonim válasza:
Óra nem jó ötlet, én is kaptam egyszer, de nem tetszett, nagyon nem... Ha óra, akkor inkább válassza ki ő.
12/15 anonim válasza:
mi férfiak nem nagyon hordunk órát. én sem, de most nekem is megtetszett egy, meg is veszem, de 100ból max 3szokott tetszeni csak, így nehéz, illetve sztem kicsi az esély, hogy pont olyat fogsz venni neki, amit szeretni fog.
13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. dec. 17. 19:07
14/15 anonim válasza:
A képen enm látszik jól a mérete. Ha ilyen mostani trendi bunkónagy pózer, akkor nem, de ha normál mérető, akkor igen!
15/15 döglöttkanári válasza:
Szerintem is akkor vegyél órát ha ő választhatja ki mert én pl ilyen fém szíjas órát nem választanék mert egy bőr szíjas óra szerintem sokkal kényelmesebb viselet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!