Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak kihasznál? Mit tegyek, hogy továbblépjek?
Figyelt kérdés
van egy srác(23), aki a szomszédvárosban lakik. gyakran jön ide havejaihoz, volt osztálytársaihoz. lassan megismerkedtünk, randiztunk egy párszor.aludott nálam 3x. mivel mindig amikor jön több napra marad.elméletileg azért aludt nálam mert itt nincs cigifüst stb. eltelt kis idő amíg ez így müködött. aztán egy buli után lefeküdtünk egymással. azt veszem észre hogy neki csak egy dugás volt. többször volt azóta itt, de nem történt többszőr meg, viszont smárolunk, mintha járnánk. de amikor visszamegy a városába én már nem létezek számára. nem keres. nem érdeklődik. rá kérdeztem és azt mondta h csak azért nem közeledett úgy felém, mert nem úgy jött kia lépés. mindig éjjel jött haza, hajnalban stb stb. mit tegyek? nem akarom h ő basszon át engem. inkább én tenném meg, annak ellenére h érzéseim vannak iránta.2013. dec. 17. 03:34
1/7 anonim válasza:
Igen, kihasznál.
Hogy mit tegyél? Kapard össze az úton-útfélen trehányul szétdobált női büszkeséged, méltóságod, valamint az önuralmad, és ne smárolj/szexelj vele többet, ha meg megint nálad akar hálni, akkor formázz ajkaiddal egy egyszerű "NEM" szócskát! Ilyen egyszerű.
3/7 anonim válasza:
Nem az eszedért szeret, az biztos.
4/7 anonim válasza:
"nem akarom h ő basszon át engem."
meg megtörtént..
nem vetted észre??????
6/7 anonim válasza:
sajnos csak kihasznál. Vess véget neki még most mielött teljesne beleesel.
7/7 anonim válasza:
Hogy ha neked is jó így, akkor nem beszélhetünk kihasználásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!