Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet így komoly barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet így komoly barát nőm?

Figyelt kérdés

22 F vagyok.

A Csajoknál állandóan csak a vissza utasítást kapom pl: nem kel most kapcsolat neki, vagy tipikusan legyünk csak barátok duma :S

A csajok bennem csak a haver látják és nem a szerelmet és párkapcsolatot, nagyon sok lány barátom van szinte csak lány barátaim vannak, de ez a baj hogy csak barát és nem tudnak velem elképzelni kapcsolatot de amúgy nagyon szeretnek nek minden de mint barátot.

De miért az első randin is csak barát nak tekintenek a csajok rám :s

SOS mit csinálok rosszul?

2009. nov. 24. 23:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

23:50 fején találta a szöget.

Az én férjem pl. elhatározta, hogy nem foglalkozik a lányokkal míg le nem diplomázik. Két lánytól is tapasztalt olyan egyértelmű közeledést, amit nem lehetett máshogy értelmezni, de ők neki nem kellettek, mert más volt a gondolkodásuk. Szépek és rendesek voltak pedig, ismertem őket!

Én majd megvesztem érte 17 éves korom óta. Volt időm beleszeretni, róla álmodozni, fokozatosan teljesen megkívánni. Nem fenyegetett a veszély, hogy azonnal lerohan, ha kedves vagyok vele. Sütött róla, hogy nem keres kapcsolatot. El sem tudtam képzelni, miért.

Amikor már totál kész voltam, akkor kezdeményezett (közel volt a diploma). Látta rajtam, mi a helyzet, és egyszerűen megkérte a kezemet. Egy év múlva házasodtunk. Alig bírtuk kivárni.

Volt egy jó ismerősöm ugyanebből a társaságból, ő viszont úgy járt, mint te. rendes srác volt nagyon, úgy gondoltam, jó társa lesz majd valakinek.Két lánynak is udvarolt, akik bele is mentek, mert látták a srác remek tulajdonságait, de nagy sírások közt lett vége mindkettőnek, mert nem tudtak szerelemmel beleszeretni, pedig akarták!

Egyszer el is beszélgetett velem a srác, mert rejtély volt neki, amilyen viharosan mi összejöttünk a férjemmel.

Ez a srác sokat görcsölt a párválasztáson, és azt boncolgatta, miért nem jön neki össze. Talán pont ezért.

Ez 10 éve volt. Azóta azt hallottam, hogy elvált. Igazán sajnálom.

Remélem, megvilágítottam némileg a témát.

2009. nov. 25. 00:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem azt, gondolod hogy itt egy jó csaj, aki ha megérdemli, akkor összejöhet velem, hanem azon gondolkodsz, hogy te mit kell tegyél azért, hogy ő elfogadjon téged. 23:50

Fején találta a szöget!

2009. nov. 25. 00:39
 13/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak ebbőln azt vettem ki, hogy nekem eddig nem volt szerencsém és az életben a nőkel sosem lesz szerencsém :s Lehet Plébánosnak kellett volna lenem. :S
2009. nov. 25. 00:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Keresd meg azt a zseniálisan ironikus könyvet, ami a "Hogyan legyünk boldogtalanok?" címre hallgat. Nem leszel ugyanaz, legalábbis ha hajlandó vagy eltekinteni a szó szerinti értelmezéstől egy vicckönyv esetén, és inkább a hasznossága kiaknázását szem előtt tartani.
2009. nov. 25. 03:37
 15/15 anonim válasza:
barátnőm
jún. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!