Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet így komoly barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet így komoly barát nőm?

Figyelt kérdés

22 F vagyok.

A Csajoknál állandóan csak a vissza utasítást kapom pl: nem kel most kapcsolat neki, vagy tipikusan legyünk csak barátok duma :S

A csajok bennem csak a haver látják és nem a szerelmet és párkapcsolatot, nagyon sok lány barátom van szinte csak lány barátaim vannak, de ez a baj hogy csak barát és nem tudnak velem elképzelni kapcsolatot de amúgy nagyon szeretnek nek minden de mint barátot.

De miért az első randin is csak barát nak tekintenek a csajok rám :s

SOS mit csinálok rosszul?

2009. nov. 24. 23:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy semmit nem csinálsz rosszul, a csajok ilyenek. ha kellenének, akkor nem jönnek, és az a baj, ha már ott vannak, és inkább a haverokkal lennél, akkor meg az a baj. :)
2009. nov. 24. 23:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég szexuális. Nice guy vagy.
2009. nov. 24. 23:38
 3/15 A kérdező kommentje:
mit kellene máshogy csinálnom? buliba is csajokkal megyek állandóan
2009. nov. 24. 23:44
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

mit csinálsz rosszul?

a helyesírást... azt borzalmasan

2009. nov. 24. 23:49
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem ismerlek, de a mondottak alapján azt gondolom, hogy nagyon meg akarsz nekik felelni. Túlzottan udvarias vagy (ami nem azt jelenti, hogy parasztnak kell lenni, csak van egy szint ami túlzás) és őket tartod a főnyereménynek.

Nem azt, gondolod hogy itt egy jó csaj, aki ha megérdemli, akkor összejöhet velem, hanem azon gondolkodsz, hogy te mit kell tegyél azért, hogy ő elfogadjon téged.

2009. nov. 24. 23:50
 6/15 anonim ***** válasza:
mit első randin is annak tekintenek? legyél rámenősebb, bizonyítsd be hogy nem csak barátnak vagy jó, hogy egye a fene a vágytól
2009. nov. 24. 23:50
 7/15 A kérdező kommentje:
mit kellene csinálnom vagy tennem sajnos még nem volt barátnőm és én csak önmagamat tudom adni nem tudom mi kel 1 nőnek hogy meg fogjon bennem valami :s
2009. nov. 24. 23:55
 8/15 A kérdező kommentje:
hogy legyek rámenőseb ezt hogy érted?
2009. nov. 24. 23:55
 9/15 anonim ***** válasza:
ne ugorj neki minden nőnek hogy márpedig te most össze kötöd az életed vele öt perc ismeretség után. Előstör haverkodni kell aztán ha már jobban ismer akkor talán beléd szeret.
2009. nov. 24. 23:59
 10/15 A kérdező kommentje:
én ebe már bele betegszek és sajnos ki hat a munka helyemre is mert nem tudok odafigyelni a munkámra sajna állandóan ez jár a fejem be és agyalok és még nem is voltam úgy csajjal sem :s
2009. nov. 25. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!