Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak, ti mit szólnátok, ha az új barátnőtök elmondaná hogy több mint 2 éve nem szexelt senkivel?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok . Megismertem egy férfit már nagyon sokszor találkoztunk és úgy néz ki a dolog hogy egy pár leszünk: )
Nekem 2 éve + 3 hónapja ért véget egy kapcsolatom és azóta nem feküdtem le senkivel. Kicsit félek elmondani neki.
Arra lennék kíváncsi hogy egy 31 éves férfi szemében ez pozitív vagy negatív dolog?
2013. dec. 16. 21:25
11/13 anonim válasza:
...mondom, hogy be kell járatni újra...
12/13 anonim válasza:
Nincs jobb a szuk puncinal foleg ha nedves:D 32F
13/13 anonim válasza:
Miért lenne az baj, hogy a szakításod óta nem szexeltél? Ez nem bénaság, vagy ilyesmi. Én is egy éve szakítottam a pasimmal és azóta nem szexeltem, mert nem akarok csak úgy bárkivel lefekudni. De ettol még kívánom a szexet és nem konnyu nélkule. Normális pasi orulne neki. Ha meg kinevet, vagy nem tetszik neki, akkor egy barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!