Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
Nem rég járunk a barátommal udvarol nekem 2 hónapja,és nála szoktam lenni 2-3 napot hétvégente,és úgy van hogy ő veszi a kaját.De ma valahogy minden kérésemre azt mondta hogy vedd meg magadnak.Nem volt nálam pénz és egész nap éhes meg szomjas maradtam,nem rég értem haza.Most nem tudom hogy melyikünknek van igaza.2013. dec. 16. 20:28
11/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul még mindennek le is hordott hogy olyan buz*is vagyok,kö*csög nő vagyok,változzak meg,gondolkozzak,állítsak magamon mert mindjárt le üt.
2013. dec. 16. 20:57
12/15 ASOT válasza:
Jól vanna! Nyugi! Ne légy ideges.
De!
Beállhatsz a többi hülye pi....csa sorába ha vele akarsz maradni. Vagy nem állsz be és akkro nem leszel hülye p---csa.
Hanem tündibündi! :)
13/15 anonim válasza:
ASOT te nagyon hülye vagy :)
Amúgy igaza van !!
14/15 anonim válasza:
Most már világos:a barátod beteg,hagyd el.Egy erőszakos k.cs.g ,aki a nőkkel tud csak kemény lenni.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen igaz,nem fogom vele tovább folytatni.Kész vagyok így is.
2013. dec. 16. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!