Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy 30 éves férfi beleszeret egy 17éves lányba?
Ja meg annyi, hogy nem tudtam hany eves amikor kineztem magamnak... nem kicsit fiatalabbnak gondoltam.
Es sosem csinaltam meg ilyet hogy "trofeanak" kellett valaki, csak mar kellett egy kis kenyeztetes a rengeteg maganyos bezart munka mellett.
Vicc hogy mi lett belole.
Tobb mint 1 eve tart. :)
A szex meg valami fergeteges, vele elveztem el eloszor eletemben, most meg mar leirhatatlan milyen jo :)
Tudok fozni, es mar jol. Emlekszem mennyit benaztam az elejen... :) Most mar tobbnyire szep es finom kajakat csinalok. Nem egy nagy muveszet szerintem. A krumplipuremet az egesz csalad dicseri - azt mindig en csinalom, iszonyat finom. Meg nyaron a lecso is az en reszortom. Meg a kremlevesek. Hust sutni nem egy nagy dolog. Ilyen halaszle meg hasonlot meg nem nagyon csinaltam. Sutes az ami meg nehez... mondjuk azt annyira meg nem gyakoroltam. Meg raerek, ha lesz csaladom mindenkepp szeretnek sutogetni, eddig eleg bena muffinokat hoztam ossze... meg pizzas kistaskat ami hat nem lett valami fenomenalis, de eheto volt :)
Nekem amugy mar o a hercegem :) Nehez lesz igy part talalni, neki is mondtam... "magasan van a lec" szoktuk mondogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!