Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ebben a helyzetben mit csináljak?
Van egy barátom 16hónapja. Viszont van egy legjobb barátom, aki srác, és több 100km-re lakik tőlem! 4éve ismertem meg és azóta rendszeresen beszélünk msn-en. Nem minden nap, de sűrűn, bár mostanában egyre ritkábban. Ő, állítása szerint szerelmes belém, becézget, pedig már mondtam, hogy ne becézgessen, nekem barátom van. Ő tudja ezt, látja iwiwen is a képeket.
Barátom azt mondta, hogy küldjem el, ne beszéljek többet vele, mert őt zavarja, hogy az ő barátnőjének olyanokat írnak, amit nem kellene. De A haveromat nagyon kedvelem és akkor is sokat segített, mikor a mostani Barátomat nem is ismertem!
Mi lenne itt a legjobb megoldás? Hogy küldjem el a haveromat, hogy ne beszéljek vele, mikor sokat köszönhetek neki és 4év csak 4év!!!! :(((
Barátom 20éves, én 19vagyok!

A haverom pedig 21éves.
Eddig nem zavarta barátomat, amíg nem becézgetett meg nem olvasta, hogy belém szeretett a haverom. De most már nagyon zavarja, amit teljes mértékben megértek! Légyszi adjatok tanácsot!!!

Kicsi lány, te mit szólnál ha lenne a barátodnak egy nagyon jó barátnője, aki becézgetné, és szerelmes lenne belé, és azt lesné, hogy mikor beszélgethetnek kettesben, és neki mondaná el a barátod a kettőtök kapcsolatát, problémáit... Ne legyél ilyen butus. Megértem a barátodat, a haver nem csak haver. Mellesleg a havert is eteted, mert reménykedik. A barátság akkor barátság, ha azon a szinten marad. Ha nem tud semleges barátságban maradni veled a haverod, hanem udvarolgat, akkor én a barátod helyében komolyan meggondolnám hogy akrok-e olyan kislánnyal lenni, aki élvezi, hogy van egy reménytelen hódolója.
ha a haverod tényleg haverod lenne, az ő részéről is, akkor nyilván nem lenne joga beleszólni a barátodnak hogy haverkodsz vele. De itt már rég nem erről van szó.
Ha tényleg csak a barátod lenne a haver, akkor tiszteletben tartaná, hogy mással vagy és nem lépné át a barátság határait. A baráttal nem kell naponta beszélni, belefér hogy ha fél évig nem beszélte, ugyanúgy lehet folytatni. Az igazi barát nem kéri számon, hogy ha a hivatalos barátod miatt szüneteltetni akarod a beszélgetéseket. Az igazi barát segít abban, hogy zökkenőmentessé tegye a párkapcsolatodat.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!