Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ebben a helyzetben mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 16hónapja. Viszont van egy legjobb barátom, aki srác, és több 100km-re lakik tőlem! 4éve ismertem meg és azóta rendszeresen beszélünk msn-en. Nem minden nap, de sűrűn, bár mostanában egyre ritkábban. Ő, állítása szerint szerelmes belém, becézget, pedig már mondtam, hogy ne becézgessen, nekem barátom van. Ő tudja ezt, látja iwiwen is a képeket.

Barátom azt mondta, hogy küldjem el, ne beszéljek többet vele, mert őt zavarja, hogy az ő barátnőjének olyanokat írnak, amit nem kellene. De A haveromat nagyon kedvelem és akkor is sokat segített, mikor a mostani Barátomat nem is ismertem!

Mi lenne itt a legjobb megoldás? Hogy küldjem el a haveromat, hogy ne beszéljek vele, mikor sokat köszönhetek neki és 4év csak 4év!!!! :(((

Barátom 20éves, én 19vagyok!

2009. nov. 24. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Barátod egy kapitális f*szkalap, remélem hamar meghal. ;) (Bocs, rühellem az ilyen egoista p*csöket.)
2009. nov. 24. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:

A haverom pedig 21éves.

Eddig nem zavarta barátomat, amíg nem becézgetett meg nem olvasta, hogy belém szeretett a haverom. De most már nagyon zavarja, amit teljes mértékben megértek! Légyszi adjatok tanácsot!!!

2009. nov. 24. 21:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Kösz, az ilyen hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi!!!!
2009. nov. 24. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Hülye válasz? A barátod a hülye. Vagyis, tudod mit? Töröld a haverod. És legyetek boldogok a barátoddal. Szakítsatok fél év múlva, és keresd fel a haverod, akit elárultál. És Ő is hagyjon el.
2009. nov. 24. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Leírhattad volna a véleményedet szebben is. Mi az, hogy dögöljön meg a Barátom? Ilyet azért nem kellene írnod! Amúgy igen, igazad van... én is erre gondolok, amit másodjára írtál! :(
2009. nov. 24. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs-bocs, rossz tapasztalatok. Ott a haverod. Elvileg Ő sokkat többet tett Érted, mint a barátod. Képes lennél letörölni Őt? Ő mindig Veled volt, lehet, hogy mikor szakítanátok a mostani barátoddal, segítene átvészelni a dolgot... A barátoddal meg lehet szakítasz, és akkor 2 embert fogsz így veszíteni.
2009. nov. 24. 21:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre tudok gondolni!!! Hiába gondolom azt, hogy Szeretem a Barátomat és ő is engem és hiába tervezgetem magamban a házasságot, mint egy kislány, ha egyszer akármi miatt vége lesz, akkor vége mindennek! És ő ezt annyira nem érti meg!!! :(( Nekem nincs igazi barátom! Ő van, akinek régebben is mindig mindent elmondtam, akármiről is volt szó! Barátom meg mondta, hogy ha valamit meg akarok beszélni arra ott van Ő. Tudom, hogy most itt van, de mi lesz később?? Én megértem őt, tudom, hogy zavarja!!! De ő nem ért meg!! :(
2009. nov. 24. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Kicsi lány, te mit szólnál ha lenne a barátodnak egy nagyon jó barátnője, aki becézgetné, és szerelmes lenne belé, és azt lesné, hogy mikor beszélgethetnek kettesben, és neki mondaná el a barátod a kettőtök kapcsolatát, problémáit... Ne legyél ilyen butus. Megértem a barátodat, a haver nem csak haver. Mellesleg a havert is eteted, mert reménykedik. A barátság akkor barátság, ha azon a szinten marad. Ha nem tud semleges barátságban maradni veled a haverod, hanem udvarolgat, akkor én a barátod helyében komolyan meggondolnám hogy akrok-e olyan kislánnyal lenni, aki élvezi, hogy van egy reménytelen hódolója.

ha a haverod tényleg haverod lenne, az ő részéről is, akkor nyilván nem lenne joga beleszólni a barátodnak hogy haverkodsz vele. De itt már rég nem erről van szó.

Ha tényleg csak a barátod lenne a haver, akkor tiszteletben tartaná, hogy mással vagy és nem lépné át a barátság határait. A baráttal nem kell naponta beszélni, belefér hogy ha fél évig nem beszélte, ugyanúgy lehet folytatni. Az igazi barát nem kéri számon, hogy ha a hivatalos barátod miatt szüneteltetni akarod a beszélgetéseket. Az igazi barát segít abban, hogy zökkenőmentessé tegye a párkapcsolatodat.

31/N

2009. nov. 24. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Köszönöm a segítségedet! Nagyon sokat segítettél és igazat írtál!!!
2009. nov. 24. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!