Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is undorító?
Nemrég kiderült, hogy a barátom egy prostival vesztette el a szüzességét, mert sokáig sikertelen volt a lányoknál.
Teljesen megundorodtam tőle, már a szakításon is elgondolkodtam.
Ezt egy nő soha nem fogja megérteni... Kedves kérdező nektek SEMMIT nem kell tennetek azért, hogy párt találjatok...
24 éves leszek lassan, még soha nem volt barátnőm, és néha annyira magányos vagyok, hogy fáj, a környezetemben pedig mindenkinek van párja... Sokszor gondolkodtam már én is ezen a prosti témán, mert iszonyatosan frusztrált vagyok és nem tudom levezetni, és már a szeretet egy csekély illúziójával is beérném. Az egyetlen dolog, amiért még nem mentem el az, hogy egyetemista vagyok még, és a szüleim nem azért dolgoznak, hogy szórjam a pénzt, továbbá nem akarok majd hazudni, a talán soha el nem jövő leendő barátnőmnek... Mert rátok empátia terén nem lehet számítani.
Egy nő tényleg minden ujjára 10 pasit kaphat, annak mond igent akinek csak akar.
Tényleg nem érted mit jelent 10 évig együtt élni a halálos dózis tízszeresével a véredben.
Az a srác nem jókedvében fordult "szakemberhez", életének nagy sikere te vagy. És hátat forditasz neki, eltaszítod, és benned is csalódnia kell.
Ezért estek neked.
"Mert rátok empátia terén nem lehet számítani."
Megerősítem!
"És hátat forditasz neki, eltaszítod, és benned is csalódnia kell."
Lehet, hogy jól jár. A lány nem szereti, lehet, hogy soha nem is szerette...
Ennyire nem akartam egyértelmű lenni.
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy elgondolkodjon rajta. Hátha...
:)
És akkor mivan ha prositnál volt?
a férfiaknak vannak igényei és ha a csajok ennyire belesz*rnak akkor sajnos ez lesz.
Sztem meg az az undorító, ha egy csaj előtted legalább 10 pasival lefeküdt míg a csávó szűz!
Nem örülnék, ha a barátomról kiderülne, hogy krvázott, de nem hiszem, hogy emiatt szakítanék vele. Persze ennek alapfeltétele, hogy azóta, hogy velem van, már nem igényel ilyen szolgáltatást az éjszakai pillangóktól.
Talán egy "hivatásossal" még jobb is, mint egy buliban felszedett, részeg kis szotykával elveszteni...
Undorító bizony, én nem jönnék össze ilyennel, akibe ennyi tartás nem szorult és nem várja meg a normális útját a dolgoknak , hanem ilyen szánalmas utat választ.
Ha meg harminc körül senkinek nem kell valszeg selejtes valamilyen téren és így alapból nem kell.
1. Bizony undorító és szánalmas dolog prostizni. Bennem van empátia, de ezt akkor is gusztustalannak tartom. Ebben igaza van a kérdezőnek.
2. Azt viszont teljes bátorsággal kijelentem, hogy nem szereted a barátodat, kedves kérdező. Akármennyire elítélem a prostizást, én el tudnám fogadni a barátomat akkor is, ha prostival veszítette volna el. Mert SZERETEM.
Ha te is szeretnéd, akkor túllépnél azon, hogy mit tett a múltban, és csak a ti szerelmetek számítana.
Ennyi.
Azt viszont megjegyezném, hogy a válaszolók nagy része undorító gyökér (kinek nem inge...), akiknek ismeretlen fogalom az önbecsülés és az önkontroll.
Nekem szűz volt a barátom, amikor összejöttünk, és egyáltalán nem tartottam szégyennek, milliószor jobb, mintha prostival hált volna. Sokkal jobban tudja szerintem az ember a szexualitás szépségét értékelni, ha szerelemből csinálja (főleg elsőre, és igen, fiúkra is igaz ez!), és nem egy biológiai drive által vezérelt tárürítésként ismerkedik a dologgal egy örömlány segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!