Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is undorító?
Nemrég kiderült, hogy a barátom egy prostival vesztette el a szüzességét, mert sokáig sikertelen volt a lányoknál.
Teljesen megundorodtam tőle, már a szakításon is elgondolkodtam.
Szia kérdező! :)
légyszíves add már meg a pasid e-mailjét mert el akarom mondani neki hogy egy divat ribhanc a csaja és szakítson vele! :D
#11, 12 meg a töbni ilyen! Mem hiszem, hogy annyira szörnyü dolog lenne kibírni, hogy szegénynek "végsö elkeseredésben" pristihoz kelljen járni. Mindenki maga dönti el, hogy kivel akarja elveszíteni, alább adja-e vagy vár. Mondom ezt szüz lányként, aki már nagyon vágyik a szexre, mégsem adom magam egy dzsigolónak. Mert igenis, az undorító, föképp azért mert az már annyira kétségbeesett megoldás, de hát a fiúk sajnos ezt táplálják egymásba, hogy minél hamarabb legyen meg valaki.
De mindenesetre kérdezö, már ne foglalkozz ezzel, egy esélyt megérdemel! Most már nincs szüksége prostira ;)
14.
Egy önbizalom hiányos srácnak nehéz az ismerkedés.Dugni meg szeretett volna.Így elment prostihoz.Gondolom nem az útszéli z akin aznap 5en mentek át.
Hanem igényeshez.Ott dugott egy jót és legalább lett valami önbizalma.Nem kell ebbe többet belegondolni
Az anyám még csak rá se nézne egy magadfajta selejtre, nemhogy hozzáérne. :)
Miért is akarsz szakitani?
Nekem is megvan a prostikról a véleményem, de ilyen van.
Állítólag szereted, meg jóban-rosszban,meg minden...
És a múltjában nem voltál benne. Az emberek hibáznak. Te is fogsz, ha nem is ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!