Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan kezdeményezzek? 17/L
A srác régen járni akart velem, de én csak barátként tekintettem rá. Azóta eltelt egy kis idő, hülyéskedtünk, jól megvoltunk. Összejöttem egy pasival, és ez a srác meglátott minket egy bulin. Utána kicsit került engem, távolról figyelt inkább. Összejött egy csajjal, kb. egy időben ezzel szakítottunk a pasimmal, mert beleszerettem a srácba. Nem nagyon beszéltünk, így szerintem ezt sem tudja, hogy nincs már pasim. Ha meglát, odamegy a csajához, és onnan figyel. Órákon le se veszi a szemét rólam (mert osztálytársak vagyunk).
Nem vagyok egy kezdeményezős fajta, bár szeretném, ha ennél jóval több lenne. Szóval azt szeretném kérdezni, van-e más tippetek erre? Azon kívűl, hogy odamennék hozzá, és elmondanám neki ezt.

Ha sokat foglalkozol vele, elhívod vhova, biztos leesik neki és ha nem fatökü (illetve bír) akkor lehet valami..
Szerintem ha tökös a csávó akk valld be neki az érzéseidet és ha akarjátok egymást akk nem kell már filóznod. :)
Amúgy hatékonyságodat nagyban befolyásolja mennyire bízol magadban! Úgyh menni fog!

22:09 Az utolsó előtti mondatodban mennyi igazság van... És persze köszi a választ! :)
Amúgy először beleszerettem, utána tudtam meg csak, hogy van barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!