Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves pasi akarhat komoly kapcsolatot egy 17 éves lánytól?

Figyelt kérdés

2013. dec. 15. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, te nyilvánvalóan azért gondolod azt, hogy ez lehetséges, mert te vagy ez a 17 éves tinilány, tehát kb. nulla élet és kapcsolati tapasztalattal rendelkezel, de még elég naiv vagy ahhoz, hogy egy felnőtt férfi szédíteni tudjon.

Nem bántásból írom egyébként, én is voltam 17 éves lány, tudom hogy milyen naiv még akkoriban az ember, ami egyébként egy természetes dolog, hiszen sok mindennel nem találkozott még az életben. Ettől függetlenül, nem kell általánosítani ahhoz, hogy nyilvánvalóvá váljon a dolog: egy 17 és 30 éves ember (akár férfi, akár nő) az életnek annyira eltérő szakaszában vannak, annyira más tapasztalattal rendelkeznek, annyira máshogy állnak az élethez...

Nem, egy átlagos 30 éves férfi sosem fog komolyan gondolkodni egy 17 éves tinivel kapcsolatban, mert te nem tudsz számára kielégítő szellemi-értelmi partner lenni, hiszen még a felét sem élted meg azoknak a dolgoknak, amiken ő már rég túl van, te nem tudsz úgy tekinteni a világra, mint ő.

Ha igen, akkor ott már komoly visszamaradottság és pszichés gondok állnak fenn a pasinál. Ne hagy magad, komolyan mondom, mert vagy csak megdugni akar, vagy nem komplett.

2013. dec. 15. 20:49
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

Már ne haragudjon a világ, de egy független gyermektelen harmincas férfinak miért lenne jobb parti az elvált gyerekes harmincas nő? Azért mert korban közelebb állnak? A független harmincas nők meg okkal azok, a ffi csak lehet hogy lassabban érik. Nem is beszélve a negyvenes bulipics_król akiknél lehet hogy a 17 éves lány értelmesebb.

Szával lehet hogy simán egyszerre érnek oda hogy családot alapítsanak, ha a ffi lassabban érő típus.

S itt természetesen nem a házasság vagy barátnő mellett friss husira áhitozó hímpéldányokról beszéltem.

2013. dec. 15. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:

fogadunk 222.000 ft-ba kérdező, hogy 3 hónap múlva nem lesztek már együtt?

ird le a bank.sz.sz-dat és átutalom a pénzt, ha mégis igen.

2013. dec. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!