Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor akar vagy nem?
Tetszik egy 40-es pasi-mar 4 honapja kerülgetjük egymast.
Egy munkahelyen dolgozunk..es mindennap latom..
Azt mar eszrevettem hogy allandoan keres a szemevel,es hogy ha van ideje bejön hozzam-es beszelgetünk,olyankor hosszan elmelazva nez egyszer vegigsimitotta a derekamat.2 alkalommal is elöfordult hogy munka vegen bejött es felhomalyban beszelgettünk-nagyon laza volt a hangulat-de semmi tapizas vagy csok..Erzem hogy tetszem neki,de nem udvarol-igaz nagyon figyelmes velem,es kollegak elött is megvedett,nagyon probal a kedvemben jarni.Amikor kettesben vagunk le se veszi rolam a szemet..mit akarhat-lehet hogy caak baratsagot?4honapja e-mailben is ertekezünk-akkor is ha aznap talalkozunk.Igaz ezeket az e-mail-eket en kezdemenyezem-de szinte rögtön valaszol,es mindig ugrat valamivel-es folyton mosolyog.Nekem kene valamit lepni?
Köszi a valaszokat!
Szerintem ki akar használni és mivel 40 éves és tapasztalt, ezért jól leplezi, de ki tudja, lehet, hogy beléd szeretett, vagy ilyen a személyisége.
Kérdezz rá?
Van családja,gyereke ?
Egyáltalán mennyire ismered, mert az alapján amit írtál nem nagyon.
Nem most kerültél oda?
Lehet, hogy unja a feleségét és kalandozna egyet.
Megromlott a házassága és kitekintget.
Kapuzárási pánikban van és bizonyítani akar maga előtt, hogy még férfi.
Fogadásból. (elég tré, de előfordulhat)
Egyszerűen ő a munkahelyi don húán!
Mar egy eve ismerem,de 4 honapja mutatja ki hogy nem közömbös-vagy nem tudom mit gondol.
Jo a viszonya a felesegevel.es beszel is rola-most pl tudom hogy a hazassagi evfordulojukat ünneplik.18 ev hazassaguk alatt azt hizem 1 szer lepett felre.Akar is meg nem is,de ha akar akkor miert mondja el hogy mi van a felesegevel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!