Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egy domináns lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egy domináns lány, általában ő dug meg engem keményen nem én őt. Ez szégyen?

Figyelt kérdés
Felcsatolhatósal gyakran megdug, aztán mikor megunta leveszi és meglovagol, én cs türök mindent amit tesz velem de én ezt élvezem. Ettöl még igazi férfi vagyok?
2013. dec. 15. 16:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha mindketten élvezitek akkor nincs vele probléma.

Hogy szégyen-e, az már egy kulturális kérdés. :) Hogy férfi vagy-e, az egy biológiai tény. A férfi szerepet viszont nem követed, és ha ezt nyilvánossá teszed, akkor sokan okozhatnak neked kényelmetlen perceket - mint azt a fentebbi válaszadók demonstrálták.

Ameddig nem vagy biztos saját férfiasságodban, addig azt javaslom, hogy ne hangoztasd a szokásaitokat! Ha később egyenesbe jössz és fel akarod vállalni, akkor érdemes felkészülni rá jó előre, hogy a gyűlölködő/értetlen válaszokat hogyan kezeld.

Ahogy fölöttem mondták, mostanában az a ritka, ha egy pár kölcsönösen kielégíti egymást. Élvezd, amíg megteheted!

2013. dec. 20. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!