Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vagy menjek?
Volt már, hogy úgy éreztétek ,hogy nagyon szeretitek és jól megvagytok de van egy dolog ami eléggé zavar benne és ugy érzitek ez késöbb is probléma lesz az életetekben de nem tudtok dönteni ,hogy most ezért ott kéne hagyni, vagy elnézni valahogy félre tenni és maradni?
Úgy érzem, ha itt hagynám attól a következő férfiban is lenne hiba, ami hasonlóképp zavarna. Nehéz eldöntenem mert nem tudok a jövőbe látni hogy mennyire fog ez engem majd zavarni.
Direkt nem irtam le a "történetet" ,hogy mi az ami boszant benne, mert az érdekelne hogy ti megalkusztok vagy inkább addig kerestek még meg nem találjátok az igazit, amiben én nem vagyok biztos hogy létezik!? (aki hibátlan,tökéletes)
olyan ember nincs, aki hibátlan, tökéletes.
és valóban nem mindegy, milyen súlyú a dolog.
az én barátom pl fanatikusan amcsi-autó mániás. zavarni zavar a fanatizmusa, mert tényleg van, amikor az idegbajt hozza rám, de ezzel még meg tudok alkudni.
ha beteges csajozógép lenne, szenvedélybeteg, ilyesmi, akkor azzal viszont nem tudnék megalkudni, mert az garantáltan kárára menne a későbbi közös életünknek.
Az fogod csinálni,amit írok? :)
Másképp nem látom értelmét a kérdésnek.
Röviden arról lenne szó hogy, a barátom (26) nagyon otthon ülös. Kijelentette hogy ujévre sehova se megy,barátai nincsenek, nem jár sehova, hobbija és munkája egyben a programozás szóval izgi... ez annyiban zavar engem hogy mondjuk egy hónapban egyszer sem megy/ megyünk el társaságba, ugyérzem hogy most ez még megoldható hogy külön megyek el, de mi lesz/ lenne ha majd már családról lesz szó??? maradjak majd miatta otthon? hogy néz majd az ki hogy én eljárok "bulizni", társaságba, rendezvényekre meg ide oda ő meg otthon- kinéznek az emberek hogy milyen vagyok....
Én nagyon rosszul viselem hogy ennyire antiszoc. de amugy minden téren ok, csak ez nem!
Nekem igényem az hogy emberekkel tartsak kapcsolatot, járjak társaságba és a férjemmel!
Elképzeltem hogy tartok szülinapi zsurokat, össze jöveteleket, közös grillezést a kertben más családokkal, de hogyan ha ilyen???
nem a férjem hanem a barátom
csak azért emlitettem a családot mert a jövőről beszéltem ,előre gondolkodom hogy mi lesz majd ha netán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!