Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanál a párodnak miután ezt megtudtad róla?
Hogy több életet is megmentett egy balesetben. Neki köszönhető hogy senki sem halt meg és lett igazi tragédia és az életét kockáztatta, hogy kihúzzon egy gyereket a már lángoló autóból.
Nem tudja, hogy tudom. Valamiért nem akarta elmondani, csak a sérüléseit láttam anno és kimagyarázta mással.
Semmit, mert valamiért nem akarta elmondani. Majd elmondja ha elszeretné (és akkor eldöntheted meglepődsz-e vagy elmondod neki hogy már tudtad).
De én másképp néznék rá :) nagyon büszke lennék :)
Off: Már éppen kiléptem és mentem volna el a géptől amikor a "Leszophatlak" kommentet megláttam... Visszajöttem hogy felpontozzam :D
On: Igen, szerintem se kérdezz rá, vagy ne említsd meg, oka van annak ha nem mondja el. Egyébként megkérdezhetem hogy honnan tudtad meg?
Én megértem,mert nem azért tette,hogy mások máshogy nézzenek rá és "kiváltságai" legyenek.
Szóval szerintem ritka az olyan igazi ember,mint a te barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!