Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok normális pasit tesznek tönkre a társkereső oldalakon található lányok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 21:06
11/14 anonim válasza:
Szerintem normális pasi végig tudja gondolni, hogy itt az, hogy elküld egy üzenetet, még nem jelent semmit. A válasz rá, ha kap, de az is, ha nem kap, nem a személyének szól. A túloldalon van valaki, talán a képeken lévő nő, talán egy unatkozó pattanásos kamasz, aki bármilyen ok miatt nem vagy durván válaszolt. Ettől az illetőnek nem kell rosszul éreznie magát. Ahogy attól se, ha a másik fél egyszer csak eltűnik. Tényleg nem a legjobb érzés, de amíg a társkeresőn folyik a dolog, addig személytelen, nem kell komolyan venni.
12/14 anonim válasza:
Én 400lánynak küldtem üzetenet 300-an elolvasták, 5 üzent vissza, ebből 2 elutasítás volt, 3-ból meg nem lett semmi.
13/14 anonim válasza:
Ja és a középkategóriából vagy attól kicsit lejjebb-fejjebb, tehát nem a legjobbak, de azért nem is a legrosszabbak közül.
14/14 anonim válasza:
Nem szabad túlságosan komolyan venni. Szerintem manapság azoknak a férfiaknak baromi nehéz párt találni, akik nagyjából átlagosak személyiségileg. A nők ma már a szélsőségeket keresik. Itt arra gondolok, hogy lehetsz kigyúrt, okos, stb., ha mellé mondjuk nincs jó dumád, vagy egzisztenciád, vagy nem vagy átlagon felüli észben, nincsenek egyetemen kimagasló eredményeid, le leszel tojva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!