Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk! Nektek volt már nagyon perverz párotok?
Hajjaj, nem is egy. Mondjuk én a perverz nőket szeretem.
Azt majd elmondom, ha jobban ismerlek.
Hát az exemmel voltunk együtt olyanok, hogy bekentük egymást szószokkal, fűszerekkel, fagyival, tejszínhabbal és lenyaltuk egymásról. Meg amikor megvolt befeküdtem a fürdőkádba és úgy dugott meg, meg volt, hogy úgy csináltuk, hogy közben ott volt az öccse is.
A jelenlegi barátommal meg erdőben, iskolában, strandon volt szex és vonaton kivertem neki, volt hogy úgy kezdtünk el takaró alatt szexelni, hogy bent volt a szobában az apja, anyja, bátyja és a bátyjának a barátnője, focimeccs közben is szexeltünk úgy, hogy ő ült egy széken én meg beleültem és csináltam a dolgom, miközben ő nézte a focit. Meg nagyon szeret bárhol nyilvánosanfogdosni és akár megujjazni, én is leszoptam egyszer éjszaka részegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!