Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az igaz szlogen még valakit érdekel manapság vagy falra hányt borsó?
Figyelt kérdés
Mert én nem azt látom, hogy azt díjaznák főleg, amit saját maga teremtett elő. Pl a 20 éves lánykák nagy részét abszolút nem érdekli, ha a pasija kocsiját az apuka vette, ugyanúgy mosolyogva ülnek bele és ugyanúgy élvezik, mintha a pasi teremtette volna elő a hozzá szükséges anyagiakat. Vagy nem?...
2013. dec. 14. 14:15
1/5 anonim válasza:
ez is csak egy közhelyes mondás, amivel nyugtatják magukat a csórók...
2/5 anonim válasza:
Értelmesnek tűnsz, miért nézel akkor ilyen Facebook csoportokat?
3/5 anonim válasza:
Nem találok szavakat a korlátoltságra...
4/5 anonim válasza:
Mindjárt én is a falra hányok valamit az ilyen nyomorék fakbukk képektől, amikről süt, hogy valami unatkozó háziasszony/tinilány rakta össze paintben 5 perc alatt.
5/5 anonim válasza:
szerintem még igaz, de én kivételesen értelmes vagyok ebben a hülye mai világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!