Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú/férfi, akit nem zavarná, hogy van egy lány és hallókészüléket visel?
Ismerek ilyen lányt és semmi gondom nincs vele. Tök jó fej, el lehet vele hülyülni. Tetszik is és talán még együtt is tudnék lenni vele. A talánt nem a hallókészülék miatt írtam, de annyira még nem ismerem, hogy biztosat tudjak mondani, bár egy próbát biztosan megérdemelne... :))
26/F
Erre csak annyit mondok: én majdnem egy vak lánnyal jöttem össze. Teljesen komolyan vettem, nem rajtam múlott, hogy végül eszeveszettül rohant vissza az exéhez, aki többször megcsalta, és azóta is folyamatosan csalja, meg kb kéthetente szakítanak.
A lényeg: attól, mert valakinek valamelyik szerve nem működik úgy, ahogy kéne, attól még nem fogom kevésbé szeretni.
:) Köszönöm, srácok.:)
Utolsó elött, hát..sajnálom..:(
Ettől még te is normális lány vagy, és téged is pont ugyanolyan valószínűséggel vesznek majd komolyan, mint más lányokat...
Szóval ha átvernek, az nem azért lesz, mert te "nem vagy normális", szóval nem a te hibád lenne.
Engem nem zavarna, igaz meleg vagyok, szóval fiúk jönnek számításba. :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!