Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ember miért keresi mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember miért keresi mindig a 'jobbat'?

Figyelt kérdés

Én azt látom megismerkednek együtt vannak xévig aztán (sok esetben) jön egy másik és vége. És akkor ez ismétlődik.

Tök ritka,hogy valaki 'egy életen át' kitart a másik mellett.Nem csábul el, stb.

2013. dec. 14. 13:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak engem zavar hogy ez manapság mennyire így van.Már azt fontolgatom inkább egyedül maradok mert ebből nem kérek. Amig fiatal az ember oké de később kisgyerekkel nem olyan egyszerű új életet kezdeni mert sajnos egy férj is le tud lépni. Már a házasság sem szent sajnos.
2013. dec. 14. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:

mert ez a hülye társadalom ezt sulykolja mindenkibe, azért. a telefonok is jó, ha 3 évig kitartanak, aztán vegyél újat. kijön egy 10inchel nagyobb képátmérőjű tv, dobod a kisebbet, veszed az újat. és felismerés nélkül az embertársakkal is ezt csináljuk; és egyáltalán nem csak a párkapcsolatban, mindenhonnan ezt kapjuk. a multiknál hogy kezelik az alkalmazottakat..? az emberek tárgyakká válnak, és ez olyan szomorú, kivész belőlünk minden emberség.

és pont ezért vannak úgy vele nagyon sokan - biztosan tudatalatt -, hogy már annyira nem jó, akkor lépjünk tovább, mással biztos más lesz. aztán majd a balga feje rájön 60 évesen, hogy nem, senkivel sem lesz más, mindenkivel előjönnek majd problémák.

a nagymama-kor meg nekem nagyon visszás, mert igen, szép dolog, hogy ha már a gyerek ott van, vállaljunk felelősséget, neveljük együtt, és a házasság szentségét ne törjük meg... de pont ezért szolgálja még mindig ki a nagymamám azt a férfit, aki agyba-főbe csalta, és még alkalomadtán szépen meg is suhintotta, hadd tudja, ki az úr a háznál.

2013. dec. 14. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!