Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő fiúk! Nem hiányzik a kavarás más lányokkal, szórakozóhelyeken?
Az asszony, a gyerkőc és a munka eléggé kitöltik az életemet. Azelőtt sem voltam egy nagy diszkóba járó gyerek és most sem hiányzik a cicamacákkal való kavarás. Egy idő után megkomolyodik az ember és felelősséget vállal a saját életének alakulásáért, amibe a diszkós csajozós görbe esték már nem férnek bele...
28/F
Szórakozóhelyen régen is nagyon keveset ismerkedtem, egy kezemen meg tudom számolni hányszor jöttem össze lánnyal ilyen helyen. Lesújtó a véleményem az ott található felhozatalról :)
Most is megnézem a szép nőket, de nagyon ritka amikor eszembe jut, hogy ha nem lennék nős rámozdulnék.
Van olyan, amikor az ember eljut oda ésszel, hogy neki sokkal többet ér egy nő, akit nem a véletlenül vett feleségül, és semmit nem tenne, hogy ezt felrúgja. A lányok valóban ingerlőek, de ez minden. :) Szóval nem, ez nem hiányzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!