Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb tizen-, huszonéves fiúnak nincs párja?
"mert udvarolni kellene nekik? a legtöbbnek munkája sincs. van aki a randin a nőre bízza a fizetést, stb... a szex nekik nem jelent semmit (tisztelet a kivételnek), a nőknek már annál inkább, pl. összebújás, együtt alvás stb... buli, drog, pia, ezt sok nő nem tűri. sok fiatal fiú levegőnek nézi a lányokat, lenézi őket, beszólogatnak, stb... na kb. röviden ezért..."
Talán nem a sutyerák selejt páwasrácokkal kéne ismerkedni!
"van aki a randin a nőre bízza a fizetést"
Vannak a normális nők akik a randin nem fogadják el, hogy a férfi fizessen helyette, hanem mindenki fizeti a saját fogyasztását alapon megegyeznek.
#10:Azért van ennyi r1b@nc és azért jár némelyikben több fa$z,mint egy útszéliben,met olyan sokat jelrnt nekik.
Nem egy olyannal találkoztam,amelyik velem akarta csalni a paliját.
"Miért van az...?"
HOL?
Ha végignézek az ismerőseimen, azt látom, teljesen kiegyenlített a helyzet. Ugyanannyi magányos lány van körülöttem, mint pasi.
"egy nőnek kellene udvarolnia. nagyon gáz!!! ha férfi lennék és pénzt kérnék egy nőtől, a pofám leszakadna."
El vagy tévedve.AZT agy CSAJ írta!
Hidd el,normális csajnak udvarolnának ezek a srácok.Már ha a végén nem a "bocsi csak barátság" mondatot kapja!
A fizetés randin..Egy normális pasi felajánlja,hogy fizet.A normális lány meg a felezést!
Túl kéne már lépni ezen a szutyok pénz kérdésen!
Mert túl nagyok a nők elvárásai a semmire,és csak a jóképű,primitív gyerekek érdeklik őket.Nos ezért.Ha már valaki értelmesen és komoly dolgokról szeretne beszélgetni velük,és nem arról,hogy hány csajt dugtál már meg,akkor az már nekik unalmas.
A lányok bármikor találnak maguknak valakit,csak válogatniuk kell,míg a srácok annak is örülnek,ha már van egy lány,aki egyáltalán érdeklődik irántuk.
"Ha már valaki értelmesen és komoly dolgokról szeretne beszélgetni velük,és nem arról,hogy hány csajt dugtál már meg,akkor az már nekik unalmas. "
Ez nagyon igaz! Gyakorlatilag 1-2 nap alatt lekoptatnak, ha normálisan viszonyulok hozzájuk. Unalmas vagyok mert lassú vagyok. Nekem kell egypár hónap az ismerkedésre. És csak aztán lehet valami. Eddig ezt nagyon kevés lány várta ki, 2 nap után már eliszkolnak a következő jelentkezőhöz, aki még 2 nap után meg is fekteti őket. De ez kell nekik, egészségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!