Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra a 2008-as év milyen volt párkapcsolatilag?
Ne is kérdezd! Pont ez volt az az év, amikor minden megváltozott! Beteg lettem, sokáig kórházban voltam (4 hónapig), szívműtétem volt, felnyitották a koponyámat. Mindeközben nem tudtuk fizetni az albérletet, mert a tulaj el akarta adni a házat, így a nejem közben elköltözött Budapest mellől a világ végére 2 kisgyerekkel és a harmadikkal terhesen. Költözés után két hét múlva szült és én további egy hónap múlva kerültem haza. A 2 éves kocsinkat is el kellett adnia.
De! Ezek után, mivel otthon voltam leszázalékolva vagy másfél évet, párkapcsolatilag teljesen jól működött minden. Csak a GYES+családi pótlék+az én nyugdíjam nem sok mindenre volt elég :) Együtt voltam a gyerekekkel és nem számított az, hogy milyen nap van, mert egyformának tűnt. Azóta sem voltam annyit a családommal. Szóval a sok rossz mellett ez sokat segített, hogy átvészeljük ezt az időszakot.
Semmi,aztán kihagytam egy triciklit aztán semmi.
Szóval emlékezetes.
Kaptam egy kutyát :D
Megtörtént az első csók.
Aztán ennyi.
Ismerkedéssel, randizással telt. De nem alakult ki semmi...
Akkor még nem is ismertem azt a férfit aki már 3,5 éve velem van, és 2 éve házasok vagyunk.:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!