Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl nagy elvárás van manapság egy férfival szemben egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Manapság egy férfi legyen határozott, irányítson, legyen erős, hozzon döntéseket, mert ő a férfi, ismerkedésnél ő udvaroljon, ő kezdeményezzen ő fizessen a randin, na meg persze ezek mellett legyen okos, sportos, őszinte helyes, legyen biztos anyagi háttere, mert Ő a FÉRFI stb stb.
2013. dec. 12. 21:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A szülőket ne vegyük bele mert ők nem a mai korosztály, ott még voltak normális lányok/nők.
2013. dec. 12. 23:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Nőismerőseim 90%-a tanult, munkája van, a huszonéves korosztályból. Húha, ilyen is létezik, nem is egy.
2013. dec. 12. 23:35
 23/26 anonim ***** válasza:
41%
De végülis, keseregjetek ezen nyugodtan. Ha nektek jól esik feketében látni a világot, hát tegyétek.
2013. dec. 12. 23:37
 24/26 anonim ***** válasza:
18-asnál a pont. :) Igen, ez így működik: a zsák a foltját... Nincs is mit hozzáfűzni. Nekem is voltak bizonyos igényeim és a férjemnek is, méghozzá nem bizonyos szempontból nevezhetjük nagy igényeknek. Ezért is választottuk egymást.
2013. dec. 13. 00:01
 25/26 anonim ***** válasza:
én nem szeretném, ha a férfi irányítana, meg döntéseket hozna a fejem fölött, nem is értem, honnan szedi a kérdező, hogy a nők ezt akarják. micsoda elvakult gondolat.
2013. dec. 13. 00:15
 26/26 anonim ***** válasza:

Egy férfi legyen határozott: ki akarna egy döntésképtelen mulya, nyüzüge senki alakot? mert én nem.

irányítson: irányítsa a saját életét ahogy akarja, de az enyémbe ne akarjon irányítani

hozzon döntéseket :a saját életéről, vagy ha a párjával is kapcsolatos akkor vele közösen

ismerkedésnél a felek ismerkedjenek: nem a múlt században élünk, hogy körbe kelljen nyalni egy nőt 1 kézcsókért.

Ő kezdeményezzen, mert ő a férfi: ennek így kéne lennie.

ő fizessen: szerintem ez az első randira érvényes, aztán vagy mindig felesben, vagy felváltva (ez a saját elvárásom)

legyen okos: senki se akar hülye buta, ostoba párt, akivel nem tud két normális szót váltani

sportos: ez nem minden nőnek elvárás: nálam pl az átlagos testalkat pici izommal, de nem kigyúrva, illetve kis pocak vonzó számomra: ez ízlés kérdése

őszinte: ki a franc akarna egy hazudozót?

helyes: mindenkinek más az ízlése. te se jönnél össze olyannal aki nem tetszik. ne légy álszent.

legyen biztos anyagi háttere: legyen fizető munkája: ne élősködjön a párján.

Ennyi. Ezeken mi olyan nagy elvárás? Nem értem...

27/N

2013. dec. 13. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!