Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl nagy elvárás van manapság egy férfival szemben egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Manapság egy férfi legyen határozott, irányítson, legyen erős, hozzon döntéseket, mert ő a férfi, ismerkedésnél ő udvaroljon, ő kezdeményezzen ő fizessen a randin, na meg persze ezek mellett legyen okos, sportos, őszinte helyes, legyen biztos anyagi háttere, mert Ő a FÉRFI stb stb.
2013. dec. 12. 21:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Igen túlzott elvárás, mert mindezeket elvárják ezek a nők de semmit sem adnak cserébe.

A sok mai főleg fiatal nőnek tényleg ezek az elvárásaik kielemzem miért, ugyanis az igazi indok nem az, hogy ő a férfi.

"legyen határozott, irányítson, legyen erős, hozzon döntéseket"

Azért, mert az ilyen nő erre képtelen. Látom a mai csajokat, egy rakat szerencsétlenség szinte mind. Nincs egy önálló döntésük, a tetteikért nem vállalják a felelősséget, nem tudnak a saját korosztályukon kívül értelmesen társalogni, udvariatlanok stb. A férfi vállára rakják az összes problémájukat és várják a megoldást.

"ismerkedésnél ő udvaroljon, ő kezdeményezzen" mert a nők gyávák és sokkal jobban félnek az elutasítástól, és a leégéstől mint a férfi. Mindezek ellenére hatalmas az ilyen nők egója, de baromi törékeny éppen ezért el is kerülnek minden olyan helyzetet ahol ez sérülhet, tehát ismételten gyávák.

"ő fizessen a randin, legyen biztos anyagi háttere"

Mert a fiatal nők jelentős része lófszt nem csinál a jövője érdekében. Ostobák, műveletlenek, aluliskolázottak, vagy olyan diplomájuk, szakmájuk van ami semmire sem jó. Lásd büfé-ruhatár képzések, és itt megint jön a felelősség kérdése, mert egy normális szak elvégzéséhez, de akár egy egyszerű szakma megszerzéséhez is felelősség kell, a jó munkákhoz pedig pláne, az pedig hiányzik. A tudásról ne is beszéljünk, mert sok fiatal egyszerűen lusta gondolkodni. A pénzt persze szeretnék, ingyen és gyorsan, ne kelljen érte megdolgozni, az egész életet a férfi rakja a seggük alá.

"sportos, helyes"

Még felszínesek is, nem is kicsit.

"okos, őszinte"

Ezek korrekt elvárások.

Szóval leszögezhetjük, hogy van egy jó generációnyi dolce vita élj a mának hercegkisasszonyunk, akik egyedül még a cipőjüket sem tudják bekötni (na ezért sincs a magassarkún cipőfűző), mindent, MINDENT a férfitól várnak el és semmit sem tudnak nyújtani cserébe, gyakorlatilag a férfi életére, pénzére, sikerére, egzisztenciájára akarnak tapadni mint a piócák, mert lehet, hogy kívülről szépek, lehet, hogy úgy tűnik van jövőképük, de kapcsolatfüggők, egyedül önmagukban rendkívül bizonytalanok és hatalmas NULLÁK.

Mit tudna egy ilyen nő nyújtani egy férfinak? Érzelmi biztonságot, hiszen a sajátja sincs meg. Szeretetet? Egy ennyire egyoldalú kapcsolatban létezhet szeretet? Én komolyan nem tudom. Az egyetlen ami nyújtani tudnak az a szex, esetleg tudnak főzni és ennyi. Hát ez édeskevés.

Sajnos a mai fiatal nők többsége ilyen. Hova tűntek a NŐK? Mert ilyen elvárásai nem egy NŐnek vannak, hanem egy elkényeztetett kislánynak.

2013. dec. 12. 22:15
 12/26 anonim ***** válasza:

Időpont ma 22:15 ÁMEN!

azért megválaszolom, hogy mit tudnak nyújtani: a pi*csájukkal rá tudnak szorítani a far*rokra, hogy elélvezzen :D ezen kívül másra nem jók...

2013. dec. 12. 22:19
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Egy nő meg legyen karcsú, csinos, szép, sportos, kedves, házias, családcentrikus, az ágyban egy vadmacska, ugyanakkor szorgalmas, magabiztos, határozott, de szelíd, csendes, visszafogott.

Persze, hogy a legtöbben az ideális partnert szeretnék és sokaknak hasonló az elképzelésük. Ez van.

De ez sem mindenkinél egyforma. Nekem pl. egyáltalán nem volt szempont, hogy egy férfi sportos legyen, sőt, hátránynak számított, nekem az izmos alkat nem igazán tetszik. Meg a biztos anyagi háttér sem volt annyira fontos, hiszen a mai világban már szinte semmi sem biztos, ennél fontosabb az életrevalóság, hogy fel tudja találni magát az életben, pl. az esetleges anyagi nehézségeket meg tudja oldani, ne fogjon padlót, ha nehéz helyzetbe kerül.

A többi, a határozottság, a döntésképesség, hogy tudja irányítani az éltét, ha kell, hogy kezdeményező legyen és udvaroljon, nálam is elvárás volt. Nem gondolom, hogy túl nagy elvárás lett volna, én erre vágytam és ilyen férfit is választottam.

2013. dec. 12. 22:24
 14/26 anonim ***** válasza:
21%
Ezek között az elvárások között semmi új nincs. Igen, egy férfi legyen férfias. Ennyi. Tényleg olyan nehéz?
2013. dec. 12. 22:30
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

"Ezek között az elvárások között semmi új nincs. Igen, egy férfi legyen férfias. Ennyi. Tényleg olyan nehéz?"

IGEN! Tudom, hogy ez egy magadfajta nőnek aki életében nem dolgozott meg semmiért és élet bácsi mindent aranytálcán tett a lába elé hihetetlen de IGEN, ezek nagy elvárások.

Nem tudok és nem is akarok mindig minden helyzetben határozott, erős, és magabiztos lenni, mert ember vagyok és mint ilyen ez képtelenség, vannak szituációk és helyzetek, amikor, és amiktől félek, vannak olyan témák amikben nem vagyok otthon és nehezebben hozok döntéseket. MERT ELSŐSORBAN EMBER VAGYOK NEM EGY GÉP! Az ember pedig esendő és hibázik, felelősség tudatom viszont van és félek a hibáim következményeitől, és szerintem ezzel minden normális, igazi FÉRFI így van. Rohadtul fárasztó a kedvetekért eljátszani a nagy határozottat, az acélfalat, a rendíthetetlent.

Az, hogy mi kezdeményezzünk az jogos elvárás, az első egy két randiig, aztán tök felesleges, mert egy kapcsolat egyenlőségen alapszik. Megjegyzem te is ugyanúgy kezdeményezhetsz, mert nem a középkorban élünk. A valóságban ez nálatok úgy néz ki, hogy nyaljuk ki a seggeteket, ti pedig nagy kegyesen szétteszitek a lábatokat. Kösz nekem ilyen kapcsolat nem kell. Leszólítok egy lányt ha kell, de egy kapcsolat két emberen múlik, és a nő legyen NŐ és tegyen ő is érte ne csak én.

Az pedig, hogy a férfi anyagilag eltartsa az asszonyt a mai világban totálisan irreális elvárás. Pláne Magyarországon. Az más kérdés, hogy meg fogom majd tudni tenni, de soha nem tartanék el egy hozzád hasonló nőt, akinek büdös a munka.

És még nézzünk ki jól is. Hát ha azt nézzük, hogy ti mást nem nagyon tudtok felmutatni, azt hiszem ez már tényleg irreális elvárás.

2013. dec. 12. 22:48
 16/26 anonim ***** válasza:
Egyébként tudjátok mitől lesz valaki igazi férfi? Ha van mögötte egy igazi NŐ és egy család, akikért megéri FÉRFINAK lenni.
2013. dec. 12. 22:51
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

Te láttál már ilyen nőt életed során? Vagy inkább hallottál/olvastál már egyáltalán ilyen nőről? Mert szerintem csak a mesékben van.

Manapság a nők csak szexre jók, ezt Al Bundy is megmondta több mint 20 évvel ezelőtt. Akkor vicces volt, ma ez a valóság.

2013. dec. 12. 23:17
 18/26 anonim ***** válasza:
60%

Hűha! Egy sorból teljes jellemrajz, ez igen!

Csak néhány pontosítás. Nem tálalt nekem az élet semmit aranytálcán, rengeteget dolgozom és küzdök azért, hogy jussak valamire. A páromnak sokkal többet nyújtok egy jó kinézetnél.

Azzal egyetértek, hogy akinek ez a maximum teljesítménye, annak ne legyenek nagy igényei.

Egy igazi nőnek viszont vannak. És hogy mit kap a férfi ezért cserébe? Egy nőt, aki megérti, meghallgatja és támogatja. Aki ha kell, napi 12 órát gürcöl, de ha teheti, meleg étellel várja haza. Aki nem "szétteszi a lábát", hanem igyekszik minden vágyát és igényét kielégíteni. Aki a lakásból otthont teremt, ahova a férfi boldogan tér haza, mert tudja, hogy ott szeretet, béke és nyugalom várja.

Egy igazi nő nem csak egy báb. Önálló értékrendje, gondolatai, véleménye van, és legalább annyira küzd a közös célokért, mint a férfi.

Szóval ne keverjük össze a dolgokat. Vannak üresfejű szép lányok, akiknek egyszerűen apuci helyett kell a pasi, hogy megoldja az anyagi és egyéb jellegű problémáikat, cserébe ők nagy kegyesen időnként szexelnek vele.

De egy igazi nő ennél sokkal többet nyújt. Azt gondolom, hogy jogosan is vár el többet.

Egyébként nincs ezzel gond. Előbb-utóbb a zsák a foltját megtalálja.

(Én például megtaláltam. A szerelmem pontosan az fogta meg bennem, hogy egy klasszikusan bájos, ámde tájékozott, intelligens és önálló véleménnyel rendelkező nőt látott maga előtt. Akit igenis meg kellett hódítani, de akit erre érdemesnek is tartott. Engem pedig az a határozottság és férfias erő vonzott benne, ami miatt itt sírnak sokan a gyakorin, hogy milyen nehéz elérni. Zsák és a folt tipikus esete :) )

2013. dec. 12. 23:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Most leírtatok egy csomó dolgot, amivel azt fejezik ki, hogy bezzeg a férfiak. Na, ők tökéletesek, és nincsenek elvárásaik.

Mindenkinek vannak bizonyos fokú elvárásai, és nem mindenkinek ugyanaz. Tuti biztos, hogy nem ismered az összes nőt a világon, így ilyen kijelentéseket tenni elég nagy túlzás.

Egy jó kapcsolat amúgy is arról szól, hogy a két fél támogatja egymást, segítik egymást, nem csak az egyik ad folyamatosan, a másik meg kap. Ha valakinek csak ilyen tapasztalatai vannak a nőkkel kapcsolatban, csak sajnálni tudom. Remélem ti is megtaláljátok azt a nőt, akivel harmóniában tudtok élni.

2013. dec. 12. 23:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg a nők túlnyomó többsége dolgozik, jelenleg anyám a fő kenyérkereső is nálunk, és soha, soha nem volt ingyenélő. Az egyetlen, akire azt mondom, ne dolgozzon, akinek kisbabája van. Mert az 24 órás munka.
2013. dec. 12. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!