Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy valaki leszbikus?
Figyelt kérdés
45 év körüli nőről van szó2013. dec. 12. 20:33
11/13 anonim válasza:
Én nőies vagyok, rólam az égvilágon senki nem mondaná meg, hogy a nőket szeretem. Régebben volt egy fiúsabb korszakom, de még akkor sem kérdezett rá senki, nem beszéltek ki, stb.
Ha megnéz más nőket úgy, ahogyan te végignézel egy számodra vonzó személyen, akkor már gyanús. Hirdetni senki nem fogja, én sem reklámozom, de van amikor szeretek kétértelmű kijelentéseket tenni, viszont ezt már megszokták tőlem, nem feltűnő. :)
12/13 anonim válasza:
Konkrétan rajtam nem lepődtek meg mikor elmondtam, de pl. a férfiak rólam sem gondolják, mert azt mondják, hogy dekoratív és vadító nő vagyok a magam módján, a rövid hajammal együtt. :) A barátnőm viszont teljesen nőies, hosszú haj, nőies viselkedés, róla végképp senki nem mondaná meg. :) Viszont abból kilehet venni, ahogyan megnéz nőket, vagy ahogyan beszél róluk. :)
13/13 anonim válasza:
Nem lehet tudni...én 18 éves leszbikus vagyok, és rólam nem hinnéd, ha csak a külsőmet nézed. De a nézésemből látszik, ha úgy nézek egy lányra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!