Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy valaki leszbikus?
Figyelt kérdés
45 év körüli nőről van szó2013. dec. 12. 20:33
1/13 anonim válasza:
Van egy jel a homlokán, mint Harry Potternek.
4/13 anonim válasza:
Ha rányitsz, miközben nyalja egy másik csaj, vagy ő nyal egy másik csajt.
5/13 A kérdező kommentje:
ezen kívül? nem látszik az öltözékén stb.?
2013. dec. 12. 20:40
6/13 anonim válasza:
ez szerintem abszolút nem az öltözékhez van kötve,van olyan leszbikus akiről meg sem mondanád hogy az, ha csak az öltözékét néznéd
7/13 A kérdező kommentje:
akkor tényleg nem lehet külső alapján ítélni? egy leszbikus mennyire feltűnően nyílvánítja ki hogy ő az?
2013. dec. 12. 20:51
8/13 anonim válasza:
A mai fiatalok még fel is vonulnak vele!Pedig én heteroként nem hirdetem,hogy bizonyos testrészeimet kibe szeretem dugdosni.
Az öregebbekben van egy kis tartás.
10/13 anonim válasza:
Hát egy leszbikus nem fogja feltűnően kinyilvánítani hogy ő leszbikus, legalábbis szerintem. A másik meg hogy igen, az öltözékből abszolút nem lehet meghatározni, mert mint előbb is írtam egy nőiesen öltözködő leszbikusról tuti nem fogod tudni megmondani hogy ő az. Esetleg arról aki kicsit fiúsabb mind öltözködésileg mind viselkedésileg, bár a mai világban egyre több a fiússabb lány is, aztán mégis heterók. Szóval ezt így alapján kívülről nem fogod tudni megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!