Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt álmodtam hogy megcsalom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam hogy megcsalom, de soha nem tenném. Miért?

Figyelt kérdés

nagyon szeretjük egymást a barátommal, soha nem csalnám meg

múltkor beszélgettünk a megcsalásról és megbeszéltük hogy soha senki

este mondta hogy álmodjak szépeket erre ezt álmodtam hogy lefeküdtem egy másik pasival mert épp nem vot velem a barátom :(

reggel megkérdezte hogy "szia szivem, jól aludtál? és ugye velem álmodtál? :) "

:( nem mertem elmondani, miért történhetett ez? mit tegyek?

2009. nov. 23. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Az álmokban ne keress logikát. Ha tudnád, h én milyen baromságokat szoktam álmodni! Ne félj, nem jelent ez semmit az égvilágon.
2009. nov. 23. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
figyi én két egymást követő nap feküdtem le az exemmel, és vertem félholtra a jelenlegi barátját, majd mindkét reggel olyat hancúroztam a kedvesemmel amilyet csak a nagykönyvben írnak meg!
2009. nov. 24. 00:05
 3/6 A kérdező kommentje:
húú
2009. nov. 24. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:
az álmaidban a legutolsó információval foglalkozik az agyad. mivel a megcsalásról beszélgettetek utoljára alvás előtt, ezért ezzel az információval foglalkozott a tudatalattid álmaid közben.
2009. nov. 24. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:
hát az álmok érdekesek tudnak lenni.én néha megálmodom a jövő kis pillanatait, vagy valami hülyeséget..de ez igaz hogy az utolsó pillanathoz van köze, ez nekem is feltűnt
2009. nov. 24. 00:20
 6/6 thedani ***** válasza:

A jövő álmai? :) Érdekes

De amúgy nem teljesen így van ez a legutolsó dolgokkal foglalkozik az agy dolog. Az álmokban a tudatalattid tör elő és itt fejezi ki magát, legtöbbször arról hogy mit is akarsz igazán, és ehhez a legközelebbi adatokból, a kéznél lévő elalvás előtti dolgokból, vagy sűrűn használt információkból építi fel. Ezért is nehéz rájönni hogy mi is a lényege az álmoknak. Gondold át minden egyes részét az álmodnak, alaposan.

21\F V.Dániel

2009. nov. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!