Azt álmodtam, hogy megcsalom a barátomat a bátyjával. Elég fura volt. :O Szerintetek jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 19:29
3/10 A kérdező kommentje:
végülis bejön...de ennyi. a barátomat szeretem
2010. jún. 8. 19:39
4/10 anonim válasza:
semmi komoly, mindenki álmodik néha ilyet.
tetszik neked az a srác is, ennél nincs szó többről
5/10 anonim válasza:
Egyrészt ha tetszik lehet ez valósult meg az álmodban illetve nem tudom milyen a kapcsolatotok volt e konfliktus bántódás akkor is szokott valami ilyesmi lenni én legalábbis ezt olvastam ......
6/10 anonim válasza:
Az én szerelmemnek húga van, aki két és fél évvel fiatalabb nála, és nagyon hasonlítanak egymásra, szóval nem lepne meg, ha velem is előfordulna egyszer hasonló. Biztos én is kínosan érezném magam utána, de szerintem ezt nem kell komolyan venni, nem tehetsz róla. ;)
24/F
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat aranyosak vagytok. Igazából olyan semleges a viszonyunk...beszélünk, de nem puszi pajtásom, de nem is vagyok vele rosszban. :)
2010. jún. 8. 20:51
8/10 anonim válasza:
eléggé perverz vagy! ez tetszik :D
9/10 anonim válasza:
Bejön neked a srác, de egy álomnak nincs semmi jelentősége.
10/10 A kérdező kommentje:
Miért vok perverz? :D:D:D:D Fejtsd ki bővebben? :D
2010. jún. 16. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!