Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez a szemezés mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a szemezés mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Barátnőim sokszor mondják, hogy sokszor néz. Volt már olyan is, hogy meglátott és elmosolyodott, de olyan kis sunyin (:D), múltkor is sokáig szemeztünk, gyakran van a közelemben. Ma is szemeztünk, de nem úgy, hogy folyton néztük egymást, hanem én ránéztem, ő akkor elnézett, elnéztem, ránéztem, megint elkapta a tekinteté.t És ezt folytattuk. Vagyis nézett, de szakaszosan. Ez mit jelent? Van valami esélyem nála?:/

2013. dec. 12. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem akarok ünneprontó lenni, de ezek a nem-verbális jelekből semmit sem lehet biztosra venni, mivel többféleképpen értelmezhetőek. Az, hogy sunyin elmosolyodik valaki nem biztos, hogy azért teszi, mert a másik tetszik neki, lehet csak kedvesnek találja, hiszen az emberek elmosolyodnak olyankor, amikor olyasvalakivel találkoznak, aki szimpatikus nekik. De az is lehet, hogy valamit viccesnek talált rajtad. Természetesen lehet a szemezésnek is olyan értelme, hogy tetszel neki, de az is lehet, hogy poénkodik.

Biztosabbra akkor tudsz menni, ha megbeszéled vele a dolgot személyesen. Ha rendes a srác, akkor érdemes, viszont ha a jelleméből fakadóan úgy gondolod, hogy poént csinálna belőle, vagy bunkóskodna, érdemes elkerülni, és más után nézni.

Én ezt tudom tanácsolni, de természetesen rajtad múlik, hogy megfogadod-e.

Üdv.

2013. dec. 12. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem rövidlátó?
2013. dec. 18. 00:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. dec. 18. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, és fogalmam sincs már, hogy tetszem-e neki. :( Sokszor nézzük egymást, de néha azt hiszem, hogy azt nézi csak, hogy én mit nézem őt ennyire... De már többször rám mosolygott, nézett, és mindig ezt játsszuk el oda-vissza.

Fura, hogy elkapja a tekintetét, de gondolom, ha közömbös lennél neki, ügyelne, hogy ne nézzen rád többet.

2013. dec. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!