Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a fiu es lany kozti legjobb baratsagrol?
Nem, nem nem!
Fiú lány barátság nincs! Hidd el...tapasztalat.
Fiú-lány barátság? Hát ennél nagyobb baromságot is régen hallottam már. (Azt is tudom, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot, szóval nem kell beszólni!) Az egyik fél részéről ez mindíg több. De néha mindkettőről. Csak nem merik egymásnak bevallani. Sőt, még önmaguknak sem!
Az egyik ismerősöm szavait idézném; "A barátság és a szerelem között csupán annyi a különbség, hogy a barátoddal nem smárolsz és nem fekszel le." És ha teszem azt, sokat jár együtt bulizni, "mindent átbeszélni", stb két ellenkező nemű személy, akik egymást csak barátnak vallják, nem megfordul-e valamelyik fejében, hogy de jó lenne...
Sajnos, nekem már két társaságom hullot szét ilyen fiú-lány "barátságok" miatt. Mert két ember azt hitte, hogy, na mindegy...
Baromság!
az a fő érvetek, hogy nem lehet, mert az egyik oldalról biztos több érzés van.
gondolkodjatok logikusan: ha az egyik fél tekintheti a másikat csak barátnak, vonzalom nélkül, akkor a másol fél is ugyan ilyen eséllyel nem érez semmit, ergo lehetnek csak barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!